Är det möjligt att låsa upp enheten med ansiktsigenkänning med bilder eller foton när Galaxy Note8-enheten är låst?

Last Update date : 2017.09.15

Om du använder ansiktsigenkänning för att låsa upp enheten kan din telefon låsas upp av någon eller något som ser ut som liknar dig.
Beträffande möjligheten till de exceptionella fall där detektorn kan missta en fejkbild för ett levande ansikte.
Beslutslogik som stärker anti-spoofing-funktionen på Note8 är redan implementerad.
På grund av användningen av foton i kameran finns det dock tekniska begränsningar för att avvärja alla spoofingförsök,
som till exempel högupplösta bilder. Således rekommenderar vi inte användningen av ansiktsigenkänning för applikationer med hög säkerhetsautentisering
Och eftersom ansiktsigenkänning är mindre säkert än mönster, PIN-kod eller lösenord, rekommenderar vi att du använder ögonavläsning,
fingeravtrycksigenkänning, mönster, PIN-kod eller lösenord för att låsa enheten.