Medan jag laddar Galaxy Note8 stoppas ibland laddningen även innan enheten är fulladdad. Varför?

Last Update date : 2017.10.05

Under laddning kan enheten och laddaren bli heta.
Och om enheten hettas upp eller om omgivningstemperaturen stiger kan laddningshastigheten minska automatiskt.
Om batteriet når en specifik temperatur under laddningen ser laddningsalgoritmen till att skydda enheten mot överhettning vilket
leder till att laddningen avbryts. Detta är normalt för att förhindra skada på enheten.
Vänta tills enheten svalnar och återuppta sedan laddningen.