Vad är styrkan med en kamera med dubbla linser i Note8?

Last Update date : 2017.10.05

Styrkan med en dubbellinskamera är den mångsidiga användbarheten, eftersom den består av en huvudkamera med vidvinkel och en telekamera.

① Telefoto: Skarpare inzoomade bilder med telekamera än med en enkel kamera (S8)
② Porträtt: Enastående porträttbilder med Live focus-läge (med hjälp av telelinsen)

- Användning av dubbelpixelsensor: Med huvudkameran kan användaren ta snabba och ljusa bilder i mörka miljöer.
- Användning av dubbel OIS: Både huvud- och telefotokameran kan ta bilder utan skakning.
- Användaren kan justera styrkan i Live focus-effekten (bakgrundens oskärpa) i realtid och även via Galleriet
- Dual capture-funktion: När du tar ett foto i Live focus-läget kan användaren få ett enastående porträttfoto såväl som ett foto med bakgrunden i samma klick.