Hur använder jag Funny stickers?

Last Update date : 2017.10.05

När du markerar sticker-ikonen kan du ta bilder och videor med olika 3D-stickers. När du rör ansiktet
följer stickern med i dina rörelser. Du kan även spela in en funny sticker som hela tiden rör sig i en video.
• 3D-live-sticker: Applicera en sticker som glasögon i ansiktet eller en mössa på huvudet.
• Live-sticker: Öppna munnen eller blinka enligt instruktionerna för att förhandsgranska hur stickers rör sig.

1.På listan Apps trycker du på Camera.
2.På förhandsgranskningsskärmen trycker du på STICKERS.
3.Välj en sticker. Stickern följer med i dina ansiktsrörelser.
4.Tryck på den centrerade ikonen för att ta ett foto eller spela in en video.