Hur använder jag High quality-filter?

Last Update date : 2017.10.05

På förhandsgranskningsskärmen kan du lägga filtereffekter lämpliga för olika situationer på dina foton.
Obs! Den här funktionen är endast tillgänglig i vissa fotograferingslägen.

1.På listan Apps trycker du på Camera.
2.På förhandsgranskningsskärmen, svep åt vänster. Tillgängliga filter visas.
3.Välj det filter du vill ha och ta ett foto eller en video.

 

4 

Hjälp oss att bli bättre!

Q1. Hjälpte innehållet dig?

Q2. Hur nöjd är du med guidens innehåll?

Q3. Berätta vad som var bra respektive dåligt med denna gudie och hur kan vi göra den tydligare!

Behöver du ytterliggare hjälp, kontakta gärna vår support via ikonerna nedan

Behöver du service? Serviceställen

Dela detta objekt

Stäng delapopup

Tack!

Tack för att tagit dig tiden att besvara frågorna.

ok