När jag använder Samsung DeX-funktionen på Galaxy Note8 efter att ha anslutit till Samsung DeX Station hörs ett ljud från DeX Station.

Last Update date : 2017.10.05

Om du använder en app som kräver mycket ström eller använder den under en längre tid kan din smartphone generera värme. För att förhindra överhettning startar fläkten i DeX Station när den når en viss temperatur. När temperaturen sjunker, stängs din DeX Station-fläkten automatiskt av. Så du behöver inte oroa dig för att fläkten går.

d3