Samsung DeX och Note8 som ansluts med bildskärm ser skärm eller färgerna annorlunda ut

Om du bara ser en del av skärmen eller annorlunda färger på din TV eller bildskärm, gå till inställningarna på den aktuella skärmen och försök lösa problemet via inställningarna färg/upplösning eller skärmstorlek.
※ För närvarande har Samsung DeX inte någon funktion för att ändra upplösningen. Vi kommer att försöka lägga in denna funktion i framtiden.

1. Gå till menyn Settings via den anslutna TV:n eller bildskärmen.
2-1. Ändra skärmstorlek eller bildstorlek i Screen settings.
2-2. Ändra inmatningsmetoden från HDMI-läge (PC/AV) till PC i System settings.
※ Åtkomsten till och namnet på inställningsmenyn kan variera beroende på TV och bildskärm

Obs! Samsung DeX stöder officiellt full HD (16:9, HDMI-stödda) bildskärmar. Om din bildskärm endast stöder en upplösning under full HD eller är defekt kan Samsung DeX-skärmen bli suddig.