Hur fungerar Smart Remote/ Channels- Q/M Series?

Last Update date : 2017.12.28

1. Anslut Samsung Smart Remote till tv:n för att styra tv:n

När du slår på tv:n för första gången paras Samsung Smart Remote ihop med tv:n automatiskt. Om Samsung Smart Remote inte paras ihop med tv:n automatiskt ska du rikta den mot fjärrkontrollsensorn på tv:n och sedan hålla knapparnaarrow  och rec intryckta samtidigt i 3 sekunder eller mer.

2. Redigera kanalnummer

Du får tillgång till följande alternativ genom att välja house Live-tv > Kanallista > Alla Redigera kanaler. När du har valt en kanal som ska ändras i Redigera kanaler väljer du Ändra nummer på kanal för att ändra nummer.