Hur får jag in min mail address i min nya mobil?

Last Update date : 2018.01.16

Om du behöver lägga till din mail adress så som en Hotmail, outlook eller något annat Epost konto så kan du följa instruktionena nedan:

1. Tryck på appar och navigera till Inställningar.
2. I inställningar så ska du bläddra ner och trycka på Moln och konton/Konton.
3. tryck på Konton.
4. Tryck sedan på Lägg till konto.
Nu kan du välja typen av kontot du använder. Om du använder en Hotmail, outlook eller en annan från en specifik mail leverantör väljer du Epost.

5. Lägg till din konto information så som mail adress och lösenord och tryck sedan på logga in.
6. Om du har en specifik mailleverantör så kan du behöva lägga till fler serverinställningar. (Denna information är något som din mail leverantör tillhandahar)
När detta är gjort så kommer du hitta din mail under Appar > Epost.