Min TV tappar sporadiskt Wi-Fi koppling.

Last Update date : 2018.01.17

Routern ska vara I samma rum som TVn, placerad inom 5 meter.
Starta om routern. Koppla ur strömkabeln ifrån routern i 5 minuter.
Pröva ett annat trådlöst nätverk T.ex. en mobil hotspot.

Gör en fabriksåterställning och koppla ur strömkabeln i 5 minuter. Tryck2  Öppna 3 __>Support __>Självdiagnos __> Återställ. Om problemet kvarstår, koppla en nätverkskabel mellan router och TV och kontakta vår support på 0771 – 726 786.