Hur tar jag bort minneskortet från min Galaxy A8/A8+ 2018?

Last Update date : 2018.02.28

Innan du tar bort minneskortet, se till att du avmonterar det i systemet.
Från hemskärmen, tryck på Appar → 2. Inställningar → 3. tryck på “Enhetsunderhåll” →4. tryck på “Lagring” → 5. tryck på och “Lagringsinställningar”
→6. tryck på “SD kort” → 7. tryck på “Avmontera SD-kort”.

pic

pic

1. Tryck In SIM-kortsverktygets spets i hålet i SIM-kortsluckan.

2. Dra försiktigt ut SIM-kortsvaggan ur telefonen.

3. Ta bort SD-kortet.

4. Sätt tillbaka vaggan i telefonen.

Notera: Ta inte bort minneskort eller USB-minne när data överförs eller precis efter det att data överförts. Om du gör det finns risk för att data blir korrupt eller försvinner. Samsung är inte ansvarig för förlust av data som beror på felaktig användning av minnesenheter.