Enheten verkar bli varm när jag ladder batteriet. Är min enhet defekt?

Last Update date : 2018.02.28

Under laddning kan enheten och laddaren bli varm. Undr snabbladdning kan enheten kännas varm. Det här påverkar inte enhetens livslängd eller prestanda och det är inom det normal för användning. Om batteriet blir för varmt kan laddaren sluta ladda telefonen.

※ Batteriladdningstips och försiktighetsåtgärder: När du använder smarta telefoner, följ följande instruktioner:
• Använd endast Samsunggodkända laddare batterier och kablar. Laddningsrelaterade produkter har en direct påverkan på enhetens säkerhet så var säker när du väljer produkter. Icke-godkända laddare, inclusive billaddare eller kablar kan skapa prestandaproblem och skada enheten på ett sätt som inte täcks av garantin.
• Användande av icke Samsunggodkända produkter (exempelvis: USB-kablar, billaddare, Micro USB-koppling och USB-adaptrar) som inte är garanterade att vara kompatibla och kan skada produkten.
guaranteed to be compatible may cause damage to the product.
• Om den nedre delen av telefonen blir het kan det bero på USB-kabeln är skadad.
Ersätt kabeln med en ny Samsunggodkänd kabel.
• Var försiktig så att du inte låter främmande objekt hamna i laddkontakten. Det kan leda till överhettning genom kortslutning eller korrosion.
• Om du laddar enheten när laddkontakten är våt kan enheten skadas. Torka ur laddkontakten innan du laddar den.