Hur byter jag mellan de olika kamerorna?

Last Update date : 2018.02.28

Du kan byta mellan de två frontkamerorna för att anpassa till de förhållanden där du ska ta bilden och till vilken typ av selfie du vill ha. Huvudkameran är bäst för bilder i sämre ljusförhållanden. Den sekundära kameran stödjer vidare vinkel än huvudkameran vilket man kan se genom att bakgrunden är klarare och skarpare.

1.Från applistan, tryck på Kamera.
2.På förhandsvisningsskärmen, tryck på lil för att byta till frontkameran för selfies.

3.Tryck på hu (Huvudkameran) eller hu  (sekundär kamera) beroende på vad du vill ha. Du kan byta kamera genom att trycka på ikonen.