Kan jag hantera vilka kort som visas via Bixby Homes inställningar?

Last Update date : 2018.02.28

Du kan välja dina favoritkort och se till att du inte få fler av de du inte vill ha genom att trycka på “Visa inte igen“
1. Tryck på Mer-menyn (tre prickar) i toppen av Bixby Home.
2. Tryck på Inställningar
3. Tryck på Kort
4. Tryck på knapparna bredvid apparna i listan för att lägga till eller ta bort dem.
5. Om en app inte är installerad på enheten måste du installera den för att använda den. På Bixby Homeskärmen, tryck på → Inställningar → Appar med kort och ladda sen ner en app.