Var finns sensorerna och kameran på min nya Galaxy S9/S9+?

Last Update date : 2018.03.13

Låt oss ge dig en snabb översikt över platserna för din nya enhet och de viktigaste förändringarna som har gjorts till Galaxy S9.

Framsida
På framsidan på din S9 och S9+ har du 5 sensorer och en frontkamera:

2

Baksida
På baksidan har du dessa sensorer:
1. Fingeravtryckssensor: Nu placerad under kameran i mitten av enheten.
2. LED/Pulsmätare: Båda är placerade till höger om kameran, med LED-lampan placerad ovanför pulsmätaren.
Rörande kameran, dess position är något förflyttad beroende på modellen du har.

För S9+:
Två intelligenta kameror: de är uppradade vertikalt. Vidvinkellinsen är placerad i toppen och telemotivlinsen strax nedanför.
2

För S9:
Bakre kameran är placerad centralt i den övre delen av baksidan.