Hur använder jag Selfiefokus-läget på Galaxy S9/S9+?

Last Update date : 2018.03.13

Selfiefokus-läget låter dig ta selfies som fokuserar på ditt ansikte genom att applicera oskärpa på bakgrunden och justera din hudton innan du tar självporträtt:
1. Öppna Kamera
2. På förhandsgranskningen, svep uppåt eller neråt, eller tryck på ikonen för kameraskifte för att använda frontkameran för självporträtt.

5

3. På tagningslägeslistan, välj Selfiefokus.

5

4. Rikta frontkamerans lins och tryck på kameraknappen för att ta ett foto.