Hur tar jag porträtt med Livefokus på Galaxy S9+?

Last Update date : 2018.03.13

Livefokus-funktionen låter kameran att fånga huvudobjektet och bakgrunden separat, så du kan ta foton med fokuset på huvudobjektet, eller till och med redigera ett foto från galleriet.

Ta foton med Livefokus
Observera: För bättre resultat ska huvudobjektet positioneras mellan 1 och 1,5 meter ifrån kameralinsen.

1. Öppna Kamera-appen och välj Livefokus

2. Justera skärpan genom att dra i reglaget för fokusjustering.

5

Redigera foto med Livefokus

Du kan också redigera bakgrundsoskärpans nivå på ett foto taget med Livefokus-funktionen.

1. Välj ett foto taget med Livefokus-funktionen i galleriet, och tryck på ”Justera bakgrundsoskärpa”

5

2. Dra i reglaget för bakgrundsfokus för att justera skärpan, och tryck på bocken för att spara fotot.