Hur tar jag ut SIM-kortet från Galaxy S9/s9+?

Last Update date : 2018.03.26

1) För in nyckelns spets i hålet på enhetens undersida för att få ut korthållaren. Du bör

höra ett litet klickljud när korthållaren skjuts ut.

s9 

2) För försiktigt ut korthållaren:

s9 

3) Ta ut SIM-kortet.

4) Sätt i korthållaren igen. Var noggrann att den inte är fuktig eller smutsig, samt att den

sätts in hela vägen för att undvika vätskeskador av enheten.

Hjälp oss att bli bättre!

Q1. Hjälpte innehållet dig?

Q2. Hur nöjd är du med guidens innehåll?

Q3. Berätta vad som var bra respektive dåligt med denna gudie och hur kan vi göra den tydligare!

Behöver du ytterliggare hjälp, kontakta gärna vår support via ikonerna nedan

Behöver du service? Serviceställen

Dela detta objekt

Stäng delapopup

Tack!

Tack för att tagit dig tiden att besvara frågorna.

ok