Hur installerar jag, tar bort och formaterat minneskortet för min Galaxy S9/S9+?

Last Update date : 2018.03.26

Ta önskat antal bilder och spara så mycket information du vill. Med ett minneskort till din

enhet, kan du enkelt frigöra lagringsutrymme utan att behöva oroa dig för att enhetens

internminne blir fullt - och därmed njuta till fullo av din nya Galaxy S9 (eller S9+).

Börja med att föra in minneskortet.

En del minneskort kan eventuellt inte vara fullt kompatibla med enheten. Kontrollera att du

använder ett kompatibelt minneskort för att undvika att enheten tar skada.

1) För in nyckelns spets i hålet på enhetens undersida för att få ut korthållaren

2) Ta försiktigt ut korthållaren.

3) Placera minneskortet på korthållaren med den guldfärgade delen nedåt.

4) Kontrollera att minneskortet sitter korrekt.

5) För försiktigt in korthållaren i enheten.

s9

När minneskortet installerats i enheten, återfinns filerna via Mina Filer > SD-kort.

Innan minneskortet tas ut ur enheten. Vänligen avinstallera det via Inställningar >

Enhetsunderhåll > lagring > fler inställningar > lagringsinställningar > SD-kort > avinstallera.

Sedan:

1) För in nyckelns spets vinkelrätt i hålet på enhetens undersida för att få ut

korthållaren.

2) Ta försiktigt ut korthållaren.

3) Ta bort minneskortet.

4) För försiktigt in korthållaren i enheten på enheten.

Observera: Ta inte ut minneskortet när enheten för över data.