Vad är skärmfunktionerna på Galaxy S9/S9+?

Last Update date : 2018.03.26

Galaxy S9s skärm har förbättrats för att förstärka upplevelsen av din Samsung-enhet.

s9

Sett till dessa mått, Galaxy S9 har en 5,8 tum stor skärm, medan S9+ är 6,2 tum.

Både bak- och framsidans glas är av Gorilla Glass 5 som är mer tåligt och högre motstånd

mot repor, för att förhindra att enheten skadas samt hindrar eventuella skador att spridas.

Osynlig beläggning både fram och bad på enheten gör fingeravtryck och smuts enkelt att ta

bort.

För att ta bort fingeravtryck, damm eller liknande, torka omsorgsfullt av den med en fiberduk.