Varför fungerar ljudet inte på min Galaxy S9/S9+ korrekt?

Last Update date : 2018.03.26

Om ljudet från enheten inte kan höras ordentligt, så kan det bero på fuktiga högtalare eller

blockerade luftvägar.

Om enheten varit i vatten

Även om Galaxy S9/S9+ är vattentålig, om den blivit sänkt ner i vatten nyligen kan

högtalaren vara fuktig och förklara problemet.

Torka enheten försiktigt med en fiberdukstrasa och låt den torka ordentligt innan den

används. Du kan också använda sval vind eller skaka den omsorgsfullt några gånger med

högtalaren vänd nedåt.

Kontrollera ifall luftväg är blockerad

Inkommande kan uppfattas oregelbundna i ljud, eller vara i låg volym, då luftvägarna

blockeras. Se efter så det inte är några accessoarer som skyddsfilm eller liknande som

hindrar luftvägarna för enheten.