Gå vidare till innehåll

Galaxy S5 Popup Layer
Close this window
My Life powered by Samsung Galaxy S5
Se mer
Open Galaxy S5 Key Visual

Praktisk Programvara för Skrivare

Huvudbilden visar Samsung laser- och allt-i-ett-skrivare.

Hitta nya sätt att hantera
skrivaren

Hitta effektivare sätt att skriva ut, skanna och skicka/ta emot fax plus öka effektiviteten, spara tid, energi och kostnader. Lär dig även att få perfekt utskriftskvalitet och hämta en enkel utskriftslösning för alla dina mobila enheter.

Easy Printer Manager

Bilden visar Easy Printer Manager som är ett universalverktyg för skrivarhantering.

Easy Color Manager

Universal Scan Driver

Bilden visar Universal Scan Driver som gör att du kan hantera alla dina Samsung-skannrar, oavsett modell, från ett och samma ställe.

Easy Deployment Manager

Bilden visar Easy Deployment Manager som gör det möjligt för administratörer att fjärrinstallera drivrutiner på datorer i nätverket och skapa skräddarsydda drivrutinspaket.

Scan Assistant

OCR (Reconocimiento óptico de caracteres)

Network PC Fax

Set IP

Mobile Print

AnyWeb Print