Meet the new windows

Upptäck nya
Windows
Förenar nytta med nöje.

Anpassa Startskärmen.

Ge Startskärmen en personlig prägel med nyheter, väder, sociala nätverk och dina favoritappar. Anpassningsbara färger och bakgrunder och fyra olika panelstorlekar gör din dator lika unik som dig.

Appar för varje tillfälle.

Ladda ned tusentals populära appar från Windows Store, inklusive Netflix, ESPN, Skype och Angry Birds. Inkluderar appar för e-post och bild- och videoredigering.

Multitasking på ett enkelt sätt.

Det är enkelt att göra flera saker samtidigt. Fäst flera appar sida vid sida för enkel multitasking.

Multitasking made easy.

Ha alltid dina filer med dig.

Med SkyDrive har du tillgång till dina bilder och viktiga filer via telefonen, surfplattan eller datorn.

Your files, always with you.

Ditt välbekanta skrivbord.

Från Startskärmen är du bara ett klick från det välbekanta Windows-skrivbordet så att du kan göra allt du är vad vid.

Your familiar desktop.

Skaffa en ny surfplatta eller dator med den senaste Windows-versionen, eller uppdatera din Windows 8-baserade dator till Windows 8.1 gratis via Windows Store.