Pajisje elektroshtëpiake

Zbulim

Ëndrrat janë pa kufij. Samsung Electronics rizbulon vazhdimisht të nesërmen për të zhvilluar jetë më të lumtura e të pasura. Ne eksplorojmë territorin e panjohur për të zbuluar potencialin dhe për të përmbushur premtime më të mëdha.

 

Ne zhvillojmë dhe zgjerojmë produktet strategjike në divizionin tonë të pajisjeve elektroshtëpiake.
Që kur fituam kryesimin e tregut në vitin 2006, teknologjia e jashtëzakonshme dhe disenjimi novator kanë përforcuar drejtimin tonë në televizorët dhe monitorët e sheshtë.
Në sektorin e Digital Appliances, kemi arritur një rritje të shënuar duke u prezantuar me produkte të shpikura rishtas dhe disenjim të diferencuar në tregun e cilësisë së lartë.

Sektori i ekraneve

Me televizorët Lifestyle TV, do të realizojmë vizionin tonë “Ekrane kudo” që na jep lirinë e pakufizuar për vendosjen e ekraneve kudo në ambientet e shtëpisë.
Figurë që përfaqëson sektorin e ekraneve

Në vitin 2016, sektori ynë i ekraneve ka qarkulluar televizorët me pikë kuantike që u njoh botërisht për cilësinë optimale të figurës në kategorinë e vet, dhe televizorët Serif TV sollën një shembull të ri disejnimi në industrinë e televizorëve duke ngritur pozitat tona si udhëheqës të sektorit. Në vitin 2017 parashikohet të kemi një rritje të shpejtë në televizorët UHD TV dhe të harkuar, falë ndërgjegjësimit në rritje të konsumatorëve për rezolucione të larta dhe cilësi të larta figure. Me një qëllim për të ofruar përjetimin optimal për konsumatorët tanë, do të qarkullojmë televizorin e parë QLED TV në botë që vjen me volum ngjyrash 100%, një standard i ri në matjen e cilësisë së figurës që mund të koracojë pozitat tona drejtuese në tregun e televizorëve cilësorë. Për më tej, ‘The Frame’ që transformon çdo dhomë ndenjeje në një galeri të këndshme estetike, së bashku me aksesorë të tjerë të larmishëm që vijnë me secilën linjë produktesh do të na mundësojnë t’u drejtohemi preferencave të ndryshme të konsumatorëve. Edhe më tej, televizorët Smart TV gjatë 2017 do t’u lejojnë konsumatorëve të gëzojnë një gamë të gjerë përmbajtjesh në një ekran të vetëm dhe të përjetojnë një përvojë të jashtëzakonshme përdoruesi duke kontrolluar dekoduesin, konsolat e lojërave dhe thuajse çdo pajisje tjetër periferike me një telekomandë të vetme.

Sektori i Digital Appliance

Brilliance to rely on - Novacion i jashtëzakonshëm që nuk e keni pritur kurrë, por mbi të cilin mbështeteni në shtëpi, çdo ditë.

Samsung Electronics është i palodhur në përpjekjet tona për të ofruar produkte novatore dhe përjetime që maksimizojnë komoditetin e përdoruesve dhe përmirësojnë jetën e konsumatorëve. Në vitin 2016, kemi parë një rritje në shtije anembanë Azisë, përveç rritjes në të ardhura në tregjet e pajisjeve cilësore në Amerikën e veriut, Evropë dhe Kore. Mbi të gjitha, pjesa e Samsung në treg arriti vendin e parë në SHBA, një nga tregjet kryesore për markat e pajisjeve elektroshtëpiake. Sivjet, kemi qarkulluar produkte novatore që kanë ndryshuar orientimin e tregut, si p.sh. frigoriferin Family Hub, makinën larëse AddWash dhe kondicionerin Wind- free. Ato vazhdojnë të marrin komente pozitive nga konsumatorët tanë. Jermi fokusuar gjithashtu në fuqizimin dhe zgjerimin e aktivitetit tonë tregtar me kondicionerët e rinj të integruar të linjës dhe të sistemeve. Në vitin 2017 do të vazhdojmë të sjellim vlerë reale për konsumatorët tanë duke hedhur në treg produkte dhe teknologji të diferencuara. Produktet tona revolucionare dhe me fokus te klienti do të sfidojnë rutinat dhe stereotipet, duke kryesuar tregun në ofrimin e novacioneve të vërtet dhe komoditetit për konsumatorët tanë të çmuar. Ne do të ruajmë pozitat kryesuese në treg me produkte të cilësisë së lartë dhe novatore, si p.sh. frigoriferi Family Hub me teknologji të avancuar njohjeje të zërit që garanton një përmirësimin e komunikimit në familje, makinën larëse FlexWash që mund të mbështesë dy larje të njëhershme apo të veçuara të kapaciteteve të ndryshme rrobash dhe llojesh tekstili, si dhe kondicionerin Wind-free për ruajtjen e freskisë pa rryma të drejtpërdrejta ajri. Për më tej, po vazhdojmë të investojmë në revolucionarizimin e produkteve dhe të mënyrave të shpërndarjes për sektorin tonë me zhvillim dhe fitime të larta B2B.

Figurë që përfaqëson sektorin e pajisjeve dixhitale
Figurë që përfaqëson sektorin e pajisjeve shëndetësore e mjekësore

Sektori i pajisjeve shëndetësore e mjekësore

Me një akses, saktësi dhe efikasitet të përmirësuar, pajisjet diagnostikuese të Samsung synojnë të ofrojnë një përvojë të re në shëndetësi për profesionistët e shëndetit si dhe për pacientët.

Ne zhvillojmë edhe pajisje imazherie diagnostikuese për konsumatorë së bashku me sisteme ekografie diagnostikuese, sisteme radiografie dixhitale, skanerë portativë tomografike kompjuterike dhe diagnostikime in-vitro që ofrohen në një numër të madh institutesh mjekësore anembanë botës. Në vitin 2016, aparati ynë rëntgen portativ dixhital i cilësisë së lartë GM85 u prezantua me veçori të paprecedente praktike: disenjimi i tij kompakt uli me 40% peshën në krahasim me modelet ekzistuese dhe jetëgjatësia e baterisë u rrit në shkallë të konsiderueshme për të përmirësuar komoditetin e përdoruesit. Gjithçka u mundësua nga një ndërthurje e teknologjisë sonë të avancuar dhe aftësive tona në disenjim. Përveç kësaj, Samsung prezantoi një larmi produktesh në treg duke përdorur teknologjinë e vet unike, si p.sh. HS60 dhe HS50 që përfaqësojnë sistemet tona të cilësisë së lartë dhe të mesme të ekografisë me ultratinguj, me veçori unike imazherie të cilësisë së larë dhe disenjimi intuitiv, si dhe PT10V, një testues gjaku për kafshët me procedura të njësuara dhe kohë më të ulët testimi. Në prill të vitit 2017, një variant i aktualizuar i WS80A with Elite, me softuer inteligjent dhe të përpiktë imazherie të zhvilluar falë kapaciteteve të provuara tashmë në obstetrikë-gjinekologji, u hodh në treg së bashku me një zgjidhje të integruar diagnostikuese që mbështet shëndetin e grave gjatë gjithë jetës. Aparati ynë HS40 që synon tregun e gjerë, qarkulloi gjithashtu gjatë të njëjtit muaj dhe u vlerësuar me çmim për disenjimin e produktit në “International Forum Design Award 2017”.