Karriera në Samsung Electronics

Do what you can't

 

KËRKO PUNË

Zbulo mundësi emocionuese dhe apliko tani për të qenë pjesë e jona.
Imazhi përfaqëson kërkimin e punës

Të punosh tek Samsung

Samsung është një vend i mrekullueshëm për të punuar me njerëz të shkëlqyer, një ambient i veçantë, mbështetje e gjerë për punonjësit dhe mundësia për të qenë pjesë e novacionit që bën një ndryshim të vërtetë në jetët e miliona njerëzve në mbarë botën.

Imazhi përfaqëson të punosh tek Samsungte karriera

Fushat e punës

Pavarësisht se çfarë pune dëshiron të bësh, ka një mundësi për ju këtu tek Samsung. Ky është vendi ku mund të bëhesh një ekspert udhëheqës në fushën tënde dhe ta çosh karrierën në nivele më të larta.

Imazhi përfaqëson fushën e punës te karriera