Fushat e punës

Çoje karrierën tënde në nivele më të larta

 

Ne kemi afërsisht 200 vendndodhje në pothuajse 80 shtete dhe, në çdo fushë të punës, kemi njerëz që bëjnë punë novatore, që kontribuon në krijimin e zgjidhjeve dhe produkteve të reja, të cilat i përdorin miliona njerëz çdo ditë.

Shitjet dhe marketingu

Imazhi përfaqëson shitje dhe marketing te fushat e punës te karriera

Samsung është një markë e njohur në të gjithë botën dhe ne kryesojmë tregun në një numër kategorish produktesh që përfshijnë celularët inteligjentë, televizorët dhe gjysmëpërçuesit. Në skuadrat tona të shitjes dhe marketingut ka mundësi në të dy hapësirat B2C dhe B2B për të punuar në zgjerimin e bazës së klientelës në kategori të stabilizuara dhe në zhvillimin e bizneseve të reja.

Imazhi përfaqëson shitje dhe marketing te fushat e punës te karriera

Kërkim-zhvillim

Imazhi përfaqëson kërkim dhe zhvillim te fushat e punës te karriera

Kërkim-zhvillimi është thelbi ynë si kompani dhe ne investojmë vazhdimisht
më tepër në kërkim-zhvillimin e teknologjisë së re se çdokush tjetër në industri. Nëse je një inxhinier hardueri ose programues softueri (ose një kombinim i të dyjave) në Samsung ke mundësi të punosh me pajisjet, materialet dhe zgjidhjet softuerike të gjeneratës së re që të mishërohen në produkte që që do të pasurojnë jetët e miliona njerëzve nga e gjithë bota.

Imazhi përfaqëson kërkim dhe zhvillim te fushat e punës te karriera

Disenjim

Imazhi përfaqëson disenjimin në fushat e punës së karrierës

Njerëzit nuk janë të gjithë njëlloj, kështu ne nuk ecim me parimin një-masë-për-të-gjithë për të disenjuar. Ne kemi disenjatorë që punojnë në të gjitha rajonet e botës që kombinojnë idetë e tyre me një kuptueshmëri të plotë të nevojave unike të klientëve, për të krijuar zgjidhjet dhe produktet me të mira. Ka mundësi emocionuese në Samsung për të punuar në fusha të ndryshme që përfshijnë produktet, ndërfaqet (UI/UX) dhe disenjimin grafik.

Imazhi përfaqëson disenjimin në fushat e punës së karrierës

Menaxhimi i përgjithshëm

Imazhi përfaqëson menaxhimin e përgjithshëm te fushat e punës te karriera

Në një kompani të madhe si e jona, ekipet që menaxhojnë burimet dhe mbështesin veprimet e biznesit janë shumë të rëndësishme. Në rolin e planifikimit, financës, komunikimit, burimeve njerëzore, CSR, ligjore ose prokurimeve tek Samsung keni rastin të punë me peshë në një shkallë globale që është e rëndësishme për suksesin e së ardhmes së kompanisë.

Imazhi përfaqëson menaxhimin e përgjithshëm te fushat e punës te karriera
Zbulo mundësi emocionuese dhe apliko tani për të qenë pjesë e jona.