Njihuni me Drejtorin Ekzekutiv

Key Visual image of CEO in company
  • Drejtori Ekzekutiv

Kim, Ki Nam

Kjo figurë është foto profili e Ki Nam Kim, CEO, Samsung Electronics.

ㆍZëvendës President dhe CEO [2018~aktualisht]
ㆍZëvendës President dhe Drejtor, Device Solutions [2018~aktualisht]
ㆍPresident dhe CEO [2018]
ㆍPresident dhe Drejtor, Device Solutions [2017~2018]
ㆍPresident dhe Drejtor, Semiconductor Business [2014~2017]
ㆍPresident dhe Drejtor, Memory Business [2013~2014]
ㆍDrejtor Ekzekutiv, Samsung Display Co., Ltd. [2012~2013]
ㆍPresident dhe Drejtor, Samsung Advanced Institute of Technology [2010~2012]

Kjo figurë është foto profili e Ki Nam Kim, CEO, Samsung Electronics.

Kim, Hyun Suk

Kjo figurë është foto profili e Hyun Suk Kim, CEO, Samsung Electronics.

ㆍPresident dhe Drejtor Ekzekutiv [2018~aktualisht]
ㆍPresident dhe Drejtor, Consumer Electronics [2017~aktualisht]
ㆍDrejtor, Visual Display Business [2011~2017]
ㆍDrejtor, Product Strategy Team, Visual Display Business [2011~2011]
ㆍDrejtor, R&D Team, Visual Display Business [2009~2011]

Kjo figurë është foto profili e Hyun Suk Kim, CEO, Samsung Electronics.

Koh, Dong Jin

Kjo figurë është foto profili e Dong Jin Koh, CEO, Samsung Electronics.

ㆍPresident dhe Drejtor Ekzekutiv [2018~aktualisht]
ㆍPresident dhe Drejtor, IT & Mobile Communications [2017~aktualisht]
ㆍPresident dhe Drejtor, Mobile Communications Business [2015~2019]
ㆍDrejtor, Sektori i Kërkim-zhvillimit të Pajisjeve Celulare Mobile Communications Business [2014~2015]
ㆍDrejtor, Ekipi i Strategjisë së Teknologjisë së Informacionit, Mobile Communications Business [2011~2014]
ㆍDrejtor, Development Management Team, Mobile Communications Business [2007~2011]

Kjo figurë është foto profili e Dong Jin Koh, CEO, Samsung Electronics.