Rreth Nesh

Vizioni

Çfarë besojmë

Zbuloni parimet pas vizionit tonë për të ardhmen

Kjo është figurë përfaqësuese e vizionit rreth Samsung Electronics.
Kompania

Kush jemi ne

Njihni historinë tonë dhe udhëheqjen te Samsung

Kjo është figurë përfaqësuese e drejtuesve rreth Samsung Electronics.
Drejtuesit
Kjo është figurë përfaqësuese e historisë rreth Samsung Electronics.
Historia
Zona e biznesit

Me çfarë merremi

Marrim drejtimin në novacionin e teknologjisë

Qëndrueshmëri

Si e realizojmë

Si sigurojmë qëndrueshmëri dhe mbështesim komunitetet në nivel lokal

Profesionet

Si të na bashkoheni

Zbulo mundësi punësimi te Samsung Electronics.

Kjo është figurë përfaqësuese e profesioneve rreth Samsung Electronics.