Vizioni për 2020

Çfarë besojmë

Zbuloni parimet pas vizionit tonë për të ardhmen

 

Vizioni 2020

"Frymëzo botën, krijo të ardhmen".

Vizioni 2020 është në thelb të përkushtimit tonë për të krijuar një botë më të mirë plot me përjetime më të pasura dixhitale, përmes teknologjisë dhe produkteve novatore.
Objektivi i vizionit është të jemi një markë e dashur, një kompani novatore dhe një kompani e admiruar. Për këtë, ne ia kushtojmë përpjekjet tona krijimtarisë dhe novacionit, vlerës që ndajmë së bashku me partnerët, dhe me njerëzit tanë fantastikë.
Ne kemi ofruar produktet dhe shërbimet më të mira në botë nëpërmjet pasionit për novacion dhe punës optimale.
Presim me padurim të eksplorojmë sektorë të rinj të biznesit, si p.sh. shëndetësinë dhe elektronikën automobilistike, dhe të vijojmë udhëtimin tonë në historinë e novacioneve.
Samsung Electronics i mirëpret me dëshirë sfidat dhe shanset e reja.

Kjo figurë është infografik për vision2020.
<h3>This info-graphic explain summary Samsung Electronics’ vision 2020.</h3> <ul> <li>Now, Start vision info-graphic item. Vision, Inspire the World, create the future.</li> <li>Mission : Inspire the world with our innovative technologies, products and design that enrich people’s lives and contribute to social prosperity by creating a new future.</li> <li>Mission Item : Beloved Brand, Innovative Company, Admired company</li> <li>Strategic Direction Item : Creativity, Partner ship, Great People.</li> </ul>