Më pak fjalë, më shumë vepra.

Bixby të lejon të fokusohesh në gjërat më të rëndësishme. Mëson gjërat që të pëlqejnë të bësh, si dhe bashkëpunon me aplikacionet dhe shërbimet e tua të preferuara për të të ndihmuar të bësh më shumë gjëra.

Një grua duke bërë ngjitje sportive në ambient të mbyllur dhe pamje ballore e "Galaxy S9 Midnight Black" që shfaq aplikacionet e caktuara në ekranin kryesor të "Bixby".

* Figurat në ekran janë simuluar për qëllime ilustruese.
* Disponueshmëria e shërbimit mund të ndryshojë sipas vendit.
* Nevojitet identifikim me "Samsung Account" dhe rrjet të dhënash ("Wi-Fi" ose lidhje interneti).
* GPS duhet të aktivizohet për shërbime që kërkojnë informacion të vendndodhjes.
* Aplikacionet e disponueshme mund të ndryshojnë sipas shtetit.

Çfarëdo që të nevojitet, kurdo që të nevojitet.

Me "Bixby", do të marrësh menjëherë atë që të nevojitet, pa pasur nevojë të hapësh një aplikacion të vetëm.
Çfarëdo që të jesh duke kërkuar gjendet vetëm një trokitje ose rrëshqitje larg.

Një person që mban "Galaxy S9 Midnight Black" që hap bazën "Bixby" të vendosur në aplikacionet "DECLINED CALL", "TODAY'S ACTIVITY", "TODAY'S WEATHER" me dorën e tij të djathtë.

Shiko vetëm me një trokitje ose rrëshqitje.

Rrëshqit djathtas ekranin bazë për ta gjetur shpejt atë që po kërkon. Me një trokitje të vetme do të shohësh takimet e ardhshme, fotografitë e ditës së sotme, motin për nesër dhe të tjera.

Një imazh ku shfaqet një dorë që mban "Galaxy S9 Midnight Black" me gishtin që rrëshqet të djathtë nga ekrani kryesor për të parë bazën e "Bixby".
Një figurë e "Galaxy S9 Midnight Black" ku janë hapur aplikacionet "TODAY'S WEATHER", "TODAY'S ACTIVITY" në ekranin kryesor të "Bixby".

Përgatite.

"Bixby" të mëson rutinën, kështu që do të kesh gati përmbajtjen e duhur kur të të nevojitet. Duke kërkuar motivet në përdorimin e aplikacionit sipas kohës dhe vendndodhjes, "Bixby" mund të parashikojë atë çfarë ti mund të jesh duke kërkuar.

Një imazh i "Galaxy S9 Midnight Black" që tregon aplikacionet "TODAY'S WEATHER", "TODAY'S ACTIVITY", "REMINDER" të vendosura në bazën e "Bixby".

Stërvitja e mëngjesit

Stërvitje çdo mëngjes? "Bixby" e di orarin tënd. Kështu, çdo mëngjes kur zgjohesh për të shkuar në palestër, mund të përdoret alarmi, moti, lista e leximeve dhe "Samsung Health".

Imazhi i "Galaxy S9 Midnight Black" që tregon aplikacionet "KALENDARI", "VIDEOT", "SPORTET" të vendosura në bazën e "Bixby".

Pushimi i drekës

Dëshiron të marrësh lajmet gjatë drekës? Ti mund të shikosh çdo ditë kalendarin, të lexosh lajmet dhe të lundrosh në "Facebook" me "Bixby".

Një imazh i "Galaxy S9 Midnight Black" që tregon aplikacionet "Uber", "YouTube" të vendosura në bazën e "Bixby"

Udhëtimi i mbrëmjes

A e përfundon gjithmonë punën në 18:30? Tani mund të porosisësh një "Uber" me një trokitje dhe më pas gjej lehtësisht atë videon në "YouTube" për të cilën ke pritur gjithë ditën për ta parë.

Një imazh i "Galaxy S9 Midnight Black" që tregon aplikacionet "GALLERY", "NEARBY PLACES" të vendosura në bazën e "Bixby"

Ditë në plazh

A shkon në plazh çdo të shtunë? "Bixby" i di edhe ritualet e tua të fundjavës, kështu që "Foursquare" dhe "Galeria" do të jenë të dobishme kur të të nevojiten.

Bëje nga një ekran i vetëm.

"Bixby" shkon përtej asaj që mund të bëjë një aplikacion i vetëm duke përdorur disa funksione në aplikacione të ndryshe me një trokitje të vetme.

"Apps" të disponueshme

Figura të renditura në 3 kolona. Në kolonën e parë janë figurat e aplikacioneve "REMINDER", "VIDEOS", "DECLINED CALL" dhe "CNN". Në kolonën e dytë janë figurat e aplikacioneve "UBER", "GALLERY", "ALARMS" dhe "EMAIL". Në kolonën e fundit janë figurat e aplikacioneve "GALLERY", "CALENDAR", "TODAY'S ACTIVITY", "REMINDER" dhe "TODAY'S WEATHER"

Kontakto "NDIHMA nga Samsung"

A ke pyetje të tjera?