2.1Ch Soundbar HW-R550

HW-R550/EN

Zgjidhni tuaj

 • Bas i fuqishëm kur ju nevojitet
  Bas i fuqishëm
 • Tingull i përmirësuar i lojërave. Tani me një takim.
  Regjimi i lojës
 • Lidhje me valë me TV
  Lidhje me valë me TV
 • Kontrolloni me një telekomandë
  Një telekomandë

Ngrini lart tingullin e TV tuaj me altoparlantin qendror të integruar.

Ngrini lart tingullin e TV tuaj me altoparlantin qendror të integruar. Ngrini lart tingullin e TV tuaj me altoparlantin qendror të integruar.

Bas i fuqishëm kur ju nevojitet

Mos lejoni që telat të pengojnë basin tuaj. Vendoseni altoparlantin me lidhjen me valë kudo në mjedisin tuaj dhe rrethojeni veten me bas të fuqishëm, më të thellë.

Bas i fuqishëm kur ju nevojitet Bas i fuqishëm kur ju nevojitet

Zgjerimi i tingullit përmbledhës

Zgjerimi i tingullit përmbledhës të Samsung zgjeron zonën e dëgjimit si anash, ashtu edhe lart për të shpërndarë tingullin. Tani mund të gëzoni tingull të shkëlqyer me efekte me të vërtetë përfshirëse dhe përmbledhëse.

Zgjerimi i tingullit përmbledhës Zgjerimi i tingullit përmbledhës

Tingull i përmirësuar i lojërave. Tani me një takim.

Lidhnin pultin tuaj dhe merrni efektet e mahnitshme të tingullit që prisni, menjëherë. Cilësimet automatike përmirësojnë tingullin tuaj sipas lojës që jeni duke luajtur ndërsa teknologjia e anulimit gjatë bisedave heq tingujt shpërqendrues, në mënyrë që të dëgjoni audio të qartë nga drejtimi i duhur për t’ju ndihmuar të merrni avantazhin.

Tingull i përmirësuar i lojërave. Tani me një takim. Tingull i përmirësuar i lojërave. Tani me një takim.

* Kjo veçori është e përdorshme vetëm kur pulti i lojërave është i lidhur me disa TV Samsung 2019 përmes HDMI (të gjithë TV-të QLED, seria RU7400 dhe më të rinj). Pulte të lojërave të përdorshme përfshijnë PlayStation 4 dhe Xbox. TV-të dhe pultet e lojërave të përputhshme mund të ndryshojnë.** Pulti i lojrave blihet veç.

Transmetim i muzikës me valë

Altoparlanti i Samsung përdor Bluetooth për lidhje të thjeshta me valë me pajisje të tjera. Gëzoni muzikë nga celulari juaj në cilësi të lartë audio kudo, pa tela.

Transmetim i muzikës me valë Transmetim i muzikës me valë

Lidhje me valë me TV

Lidhni Soundbar me televizorin tuaj Samsung* me lehtësi dhe pa rrëmujën e telave nëpërmjet Bluetooth ose Wi-Fi. Do të jeni në gjendje të gëzoni menjëherë të gjithë përmbajtjen tuaj me një tingull më të qartë dhe më të fuqishëm.

Lidhje me valë me TV Lidhje me valë me TV

* I përputhshëm me disa TV Samsung që lejojnë përdorimin e Wi-Fi ose Bluetooth.

Kontrolloni me një telekomandë

Nuk keni nevojë për disa telekomanda. Për korrentin, volumin dhe edhe efektet e tingullit, mund të kontrolloni funksionet kryesore të Altoparlantit me një telekomandë të TV Samsung nëpërmjet UI-së së televizorëve.

* Produkti aktual mund të ndryshojë sipas modelit të TV dhe rajonit.** I përputhshëm me disa TV Samsung. Ju lutemi shikoni në dyqan për më shumë detaje.

Kontrolloni me një telekomandë Kontrolloni me një telekomandë

* Produkti aktual mund të ndryshojë sipas modelit të TV dhe rajonit.** I përputhshëm me disa TV Samsung. Ju lutemi shikoni në dyqan për më shumë detaje.

Tingull i përmirësuar për përmbajtje të ndryshme

Altoparlanti analizon automatikisht burimet tuaja të tingullit për të përmirësuar audion për përmbajtjen tuaj të caktuar. Pavarësisht nëse është një ndeshje sportive me zë të lartë ose një dramë me dialog të qetë, mund të mbështeteni tek altoparlanti më i mirë për t’ju siguruar tinguj të qartë për shikimin e përmirësuar të TV-së.

Tingulli përmbledhës me valë është gati

Paketa përmbledhëse me valë* ju lejon të zgjeroni Altoparlantin tuaj në një sistem të tingullit përmbledhës lehtësisht pa rrëmujën e telave**. Së bashku me Altoparlantin tuaj, mund të krijoni një sistem të kanalit për një përvojë me të vërtetë përmbledhëse.

Tingulli përmbledhës me valë është gati Tingulli përmbledhës me valë është gati

* Pajisja Wireless Rear Speaker Kit e Samsung është në dispozicion për t’u blerë veç (Modeli i aksesorit: SWA-8500S).** Moduli me valë kërkon një kabllo të energjisë. Altoparlantët e pasmë janë të lidhur me modulin me kabëll.

Aplikacioni Audio nga larg i Samsung

Komandoni Altoparlantin tuaj me aplikacionin Audio nga larg të Samsung në smartfonin ose tabletën tuaj që përdor Android™. Thjesht lidhuni duke përdorur Bluetooth™ për të komanduar të gjitha funksionet tuaja kryesore të Altoparlantit dhe dëgjoni listën e këngëve tuaja të preferuara në pajisjen tuaj celulare përmes një aplikacioni të vetëm.

* Android është një markë tregtare e regjistruar e Google Inc. Bluetooth është një markë tregtare e regjistruar e Bluetooth SIG Inc.

Aplikacioni Audio nga larg i Samsung Aplikacioni Audio nga larg i Samsung

* Android është një markë tregtare e regjistruar e Google Inc. Bluetooth është një markë tregtare e regjistruar e Bluetooth SIG Inc.

Specifikimet

 • Fuqia totale 320W
 • Numri i kanalit 2.1 Ch
 • Lloji i nën-vuferit (Aktiv / Pasiv / Me valë, I integruar) Aktiv me valë
 • Përmasat bruto (GjxLxTh): Një paketim TBD
 • Pesha bruto (Një paketim) TBD
 • Konsumi i energjisë në gjendje gatishmërie (Kryesor) 2.0W

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.