3.1.2Ch Soundbar HW-Q70R

3.1.2Ch Soundbar HW-Q70R

HW-Q70R/EN

Zgjidhni tuaj

 • Tingull i vërtetë me kanalin 3.1.2
  Tingull i vërtetë me kanalin 3.1.2
 • Përvoja pa mundim e HDR 10+
  Përvoja pa mundim e HDR 10+
 • Tingulli përshtatës ju ndihmon të dëgjoni më shumë
  Tingulli përshtatës

Tingull përfshirës me tingullin e vërtetë me kanalin 3.1.2.

Tingull përfshirës me tingullin e vërtetë me kanalin 3.1.2. Tingull përfshirës me tingullin e vërtetë me kanalin 3.1.2.

Shkenca e tingullit

Analizuar dhe akorduar nga California Audio Lab, ku inxhinierët tanë të audios zbatojnë teknologjitë akustike më të avancuara dhe modelet më të fundit të kompjuterave për t'ju dhënë një tingull të përsosur të ekuilibruar në dhomë.

Shkenca e tingullit Shkenca e tingullit

Tingull i vërtetë me kanalin 3.1.2

Rrethohuni nga një mjedis i plotë me audio me Altoparlantin me kanalin 3.1.2, të fuqizuar nga Teknologjia me rreze akustike e Samsung. Me dëgjimin e tingullit të bazuar tek objekti si Dolby Atmos, DTS: X dhe mund të përjetoni argëtim mahnitës.

Tingull i vërtetë me kanalin 3.1.2 Tingull i vërtetë me kanalin 3.1.2

Përvoja pa mundim e HDR 10+

Me kalimin përmes 4K të integruar, lidhja e burimeve të videos 4K si UBD ose pulti i lojërave tuaja është e thjeshtë. Madje punon me burimet e HDR 10+, duke ju lejuar të gëzoni audio me cilësi të pastër që i përputhet asaj të videos tuaj. Një lidhje HDMI dhe jeni gati.

Përvoja pa mundim e HDR 10+ Përvoja pa mundim e HDR 10+

* Prodhimi i cilësisë HDR 10+ të imazhit i disponueshëm me futjen e barasvlershme.

Tingulli përshtatës ju ndihmon të dëgjoni më shumë

Altoparlanti Samsung analizon sinjalin e tingullin për të dhënë automatikisht tingull të përmirësuar bazuar në secilën skenë. Tingulli përshtatës ju lejon të dëgjoni zëra qartë edhe me volume të ulëta, kështu që edhe bisedat e qeta dëgjohen.

Tingulli përshtatës ju ndihmon të dëgjoni më shumë Tingulli përshtatës ju ndihmon të dëgjoni më shumë

Dëgjoni më mirë. Luani më mirë.

Përgatituni për një përvojë të fuqishme, përfshirëse me altoparlantë që përmirësojnë skenën dhe altoparlantë shtues, që sigurojnë tingull të jashtëzakonshëm përmbledhës. Altoparlanti automatikisht kalon tek Regjimi i lojërave kur lidhet me TV Samsung tuaj, në mënyrë që të përqendroheni tek loja, jo tek konfigurimi.

Dëgjoni më mirë. Luani më mirë. Dëgjoni më mirë. Luani më mirë.

* Kjo veçori është e përdorshme vetëm kur pulti i lojërave është i lidhur me disa TV Samsung 2019 përmes HDMI (të gjithë TV-të QLED, seria RU7400 dhe më të rinj). Pulte të lojërave të përdorshme përfshijnë PlayStation 4 dhe Xbox. TV-të dhe pultet e lojërave të përputhshme mund të ndryshojnë.** Pulti i lojrave blihet veç.

Bas i fuqishëm kur ju nevojitet

Mos lejoni që telat të pengojnë basin tuaj. Vendoseni altoparlantin me lidhjen me valë kudo në mjedisin tuaj dhe rrethojeni veten me bas të fuqishëm, më të thellë.

Tingull, i përfunduar në mjeshtër të audios

Duke kombinuar mjeshtërinë inovative të Samsung në zgjidhje të argëtimit në shtëpi me ekspertizën teknike 65-vjeçare të audios të Harmon Kardon, të dy markat vazhdojnë të shtyjnë kufijtë për të sjellë tingullin më modern në përvojën e argëtimit në shtëpi.

Tingull, i përfunduar në mjeshtër të audios Tingull, i përfunduar në mjeshtër të audios

Kanali qëndror për dialog të pastër

Përjetoni dialogun kristal të qartë me një kanal qëndror të dedikuar. Ai siguron tingull të ekuilibruar nga njëra anë në tjetrën dhe plotëson bukur përvojën tuaj të argëtimit në shtëpi.

Kanali qëndror për dialog të pastër Kanali qëndror për dialog të pastër

Transmetim i muzikës me valë

Soundbar përdor Bluetooth për lidhje të lehta me valë me pajisje të tjera. Shijoni muzikë nga celulari juaj në cilësinë më të lartë të tingullit kudo, pa tela bashkëngjitur.

Transmetim i muzikës me valë Transmetim i muzikës me valë

Dëgjoni në mënyrë të zgjuar me SmartThings

SmartThings ju lejon të shtoni altoparlantët tuaj në rrjetin tuaj, duke ju dhënë kontroll më të madh mbi audion tuaja në të gjithë shtëpinë tuaj smart. Çojeni jetesën e lidhur në nivelin e ardhshëm.

* Pajisjet e përputhshme me SmartThings mund të ndryshojnë sipas rajonit. Ky funksion mund të ndryshojë nga celulari dhe OS (Sistemi i Përdorimit). Kërkohet shkarkimi dhe instalimi i aplikacionit SmartThings.

Dëgjoni në mënyrë të zgjuar me SmartThings Dëgjoni në mënyrë të zgjuar me SmartThings

* Pajisjet e përputhshme me SmartThings mund të ndryshojnë sipas rajonit. Ky funksion mund të ndryshojë nga celulari dhe OS (Sistemi i Përdorimit). Kërkohet shkarkimi dhe instalimi i aplikacionit SmartThings.

Kontrolloni me një telekomandë

Nuk keni nevojë për disa telekomanda. Për korrentin, volumin dhe edhe efektet e tingullit, mund të kontrolloni funksionet kryesore të Altoparlantit me një telekomandë të TV Samsung nëpërmjet UI-së së televizorëve.

* Produkti aktual mund të ndryshojë sipas modelit të TV dhe rajonit.** I përputhshëm me disa TV Samsung. Ju lutemi shikoni në dyqan për më shumë detaje.

Kontrolloni me një telekomandë Kontrolloni me një telekomandë

* Produkti aktual mund të ndryshojë sipas modelit të TV dhe rajonit.** I përputhshëm me disa TV Samsung. Ju lutemi shikoni në dyqan për më shumë detaje.

Lidhje me valë me TV

Lidhni Soundbar me televizorin tuaj Samsung* me lehtësi dhe pa rrëmujën e telave nëpërmjet Bluetooth ose Wi-Fi. Do të jeni në gjendje të gëzoni menjëherë të gjithë përmbajtjen tuaj me një tingull më të qartë dhe më të fuqishëm.

Lidhje me valë me TV Lidhje me valë me TV

* I përputhshëm me disa TV Samsung që lejojnë përdorimin e Wi-Fi ose Bluetooth.

Tingulli përmbledhës me valë është gati

Paketa përmbledhëse me valë* ju lejon të zgjeroni Altoparlantin tuaj në një sistem të tingullit përmbledhës lehtësisht pa rrëmujën e telave**. Së bashku me Altoparlantin tuaj, mund të krijoni një sistem të kanalit për një përvojë me të vërtetë përmbledhëse.

Tingulli përmbledhës me valë është gati Tingulli përmbledhës me valë është gati

* Pajisja Wireless Rear Speaker Kit e Samsung është në dispozicion për t’u blerë veç (Modeli i aksesorit: SWA-8500S).** Moduli me valë kërkon një kabllo të energjisë. Altoparlantët e pasmë janë të lidhur me modulin me kabëll.

Specifikimet

 • Fuqia totale 330W
 • Numri i kanalit 3.1.2 Ch
 • Lloji i nën-vuferit (Aktiv / Pasiv / Me valë, I integruar) Me valë
 • Përmasat bruto (GjxLxTh): Një paketim 1162 x 573 x 272 mm
 • Pesha bruto (Një paketim) 16.3 kg
 • Konsumi i energjisë në gjendje gatishmërie (Kryesor) 4.2W (WIFI/BLUETOOTH FIKUR 0.45W)

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.