5.1Ch Soundbar HW-Q60R

HW-Q60R/EN

Zgjidhni tuaj

 • Tingull që lëviz. Rreze akustike e Samsung
  Rreze akustike e Samsung
 • Dëgjoni më mirë. Luani më mirë.
  Modaliteti i lojës Pro
 • Tingulli përshtatës ju ndihmon të dëgjoni më shumë
  Tingulli përshtatës
 • Përvoja pa mundim e HDR 10
  Përvoja pa mundim e HDR 10

Tingull përfshirës me teknologjinë e rrezes akustike të Samsung.

Tingull përfshirës me teknologjinë e rrezes akustike të Samsung. Tingull përfshirës me teknologjinë e rrezes akustike të Samsung.

Shkenca e tingullit

Analizuar dhe akorduar nga California Audio Lab, ku inxhinierët tanë të audios zbatojnë teknologjitë akustike më të avancuara dhe modelet më të fundit të kompjuterave për t'ju dhënë një tingull të përsosur të ekuilibruar në dhomë.

Shkenca e tingullit Shkenca e tingullit

Futuni në veprim me tingullin panoramik

Bëjeni të gjallë argëtimin tuaj. Altoparlanti i Samsung mbush çdo cep të dhomës tuaj me një tingull dinamik dhe të pasur që me të vërtetë transformon shtëpinë tuaj.

Futuni në veprim me tingullin panoramik Futuni në veprim me tingullin panoramik

Tingull që lëviz. Rreze akustike e Samsung

Mos lejoni që audio juaj të qëndrojë në vend. Teknologjia Rreze Akustike e Samsung e përzien dhe e jep tingullin, në mënyrë që të duket se vjen pikërisht ku po ndodh veprimi në ekran. I përsosur për filma dhe lojëra, ky tingull me të vërtetë do t’ju emocionojë.

Tingull që lëviz. Rreze akustike e Samsung Tingull që lëviz. Rreze akustike e Samsung

Dëgjoni më mirë. Luani më mirë.

Përgatituni për një përvojë të fuqishme, përfshirëse me altoparlantë që përmirësojnë skenën dhe altoparlantë shtues, që sigurojnë tingull të jashtëzakonshëm përmbledhës. Altoparlanti automatikisht kalon tek Regjimi i lojërave kur lidhet me TV Samsung tuaj, në mënyrë që të përqendroheni tek loja, jo tek konfigurimi.

Dëgjoni më mirë. Luani më mirë. Dëgjoni më mirë. Luani më mirë.

* Kjo veçori është e përdorshme vetëm kur pulti i lojërave është i lidhur me disa TV Samsung 2019 përmes HDMI (të gjithë TV-të QLED, seria RU7400 dhe më të rinj). Pultet e lojërave të përdorshme përfshijnë PlayStation 4 dhe Xbox. TV-të dhe pultet e lojërave të përputhshme mund të ndryshojnë.** Pulti i lojërave blihet veç.

Tingulli përshtatës ju ndihmon të dëgjoni më shumë

Altoparlanti Samsung analizon sinjalin e tingullit për të dhënë automatikisht tingull të përmirësuar bazuar në secilën skenë. Tingulli përshtatës ju lejon të dëgjoni zëra qartë edhe me volume të ulëta, kështu që edhe bisedat e qeta dëgjohen.

Tingulli përshtatës ju ndihmon të dëgjoni më shumë Tingulli përshtatës ju ndihmon të dëgjoni më shumë

Përvoja pa mundim e HDR 10

Me kalimin përmes 4K të integruar, lidhja e burimeve të videos 4K si UBD ose pulti i lojërave tuaja është e thjeshtë. Madje punon me burimet e HDR 10, duke ju lejuar të gëzoni audio me cilësi të pastër që i përputhet asaj të videos tuaj. Një lidhje HDMI dhe jeni gati.

Përvoja pa mundim e HDR 10 Përvoja pa mundim e HDR 10

* Prodhimi i cilësisë HDR 10 të imazhit i disponueshëm me futjen e barasvlershme.

Kanali qëndror për dialog të qartë

Përjetoni dialogun të pastër si kristali me një altoparlant të kanalit qendror të dedikuar. Ai siguron tingull të ekuilibruar nga njëra anë në tjetrën dhe plotëson bukur përvojën tuaj të argëtimit në shtëpi.

Kanali qëndror për dialog të qartë Kanali qëndror për dialog të qartë

Bas i fuqishëm kur ju nevojitet

Mos lejoni që telat të pengojnë basin tuaj. Konfiguroni altoparlantin me lidhjen me valë kudo në mjedisin tuaj dhe rrethojeni veten me bas të fuqishëm, më të thellë.

Tingull, i përfunduar në mjeshtër të audios

Duke kombinuar mjeshtërinë inovative të Samsung në zgjidhje të argëtimit në shtëpi me ekspertizën teknike 65-vjeçare të audios të Harmon Kardon, të dy markat vazhdojnë të shtyjnë kufijtë për të sjellë tingullin më modern në përvojën e argëtimit në shtëpi.

Tingull, i përfunduar në mjeshtër të audios Tingull, i përfunduar në mjeshtër të audios

Lidhje me valë me TV

Lidhni Soundbar me televizorin tuaj Samsung* me lehtësi dhe pa rrëmujën e telave nëpërmjet Bluetooth ose Wi-Fi. Do të jeni në gjendje të gëzoni menjëherë të gjithë përmbajtjen tuaj me një tingull më të qartë, më të fuqishëm.

Lidhje me valë me TV Lidhje me valë me TV

* I përputhshëm me disa TV Samsung që lejojnë përdorimin e Wi-Fi ose Bluetooth.

Kontrolloni me Një telekomandë

Nuk keni nevojë për disa telekomanda. Për korrentin, volumin dhe efektet e tingullit, mund të kontrolloni funksionet kryesore të Altoparlantit me një telekomandë të TV Samsung nëpërmjet UI-së të televizorit.

* Produkti aktual mund të ndryshojë sipas modelit të TV dhe rajonit.** I përputhshëm me disa TV Samsung. Ju lutemi shikoni në dyqan për më shumë detaje.

Kontrolloni me Një telekomandë Kontrolloni me Një telekomandë

* Produkti aktual mund të ndryshojë sipas modelit të TV dhe rajonit.** I përputhshëm me disa TV Samsung. Ju lutemi shikoni në dyqan për më shumë detaje.

Transmetim i muzikës me valë

Altoparlanti i Samsung përdor Bluetooth për lidhje të thjeshta me valë me pajisje të tjera. Gëzoni muzikë nga celulari juaj në cilësi të lartë audio kudo, pa tela.

Transmetim i muzikës me valë Transmetim i muzikës me valë

Aplikacioni Audio nga larg i Samsung

Kontrolloni Altoparlantin tuaj me aplikacionin Audio nga larg të Samsung në smartfonin ose tabletën tuaj që përdor Android™. Thjesht lidhuni duke përdorur Bluetooth™ për të komanduar të gjitha funksionet tuaja kryesore të Altoparlantit dhe dëgjoni listën e këngëve tuaja të preferuara në pajisjen tuaj celulare përmes një aplikacioni të vetëm.

* Android është një markë tregtare e regjistruar e Google Inc. Bluetooth është një markë tregtare e regjistruar e Bluetooth SIG Inc.

Aplikacioni Audio nga larg i Samsung Aplikacioni Audio nga larg i Samsung

* Android është një markë tregtare e regjistruar e Google Inc. Bluetooth është një markë tregtare e regjistruar e Bluetooth SIG Inc.

Tingulli përmbledhës me valë është gati

Paketa përmbledhëse me valë* ju lejon të zgjeroni Altoparlantin tuaj në një sistem të tingullit përmbledhës lehtësisht pa rrëmujën e telave**. Së bashku me Altoparlantin tuaj, mund të krijoni një sistem të kanalit për një përvojë me të vërtetë përmbledhëse.

Tingulli përmbledhës me valë është gati Tingulli përmbledhës me valë është gati

* Pajisja Wireless Rear Speaker Kit e Samsung është në dispozicion për t’u blerë veç (Modeli i aksesorit: SWA-8500S).** Moduli me valë kërkon një kabllo të energjisë. Altoparlantët e pasmë janë të lidhur me modulin me kabëll.

Specifikimet

 • Fuqia totale 360W
 • Numri i kanalit 5.1 Ch
 • Lloji i nën-vuferit (Aktiv / Pasiv / Me valë, I integruar) Aktiv me valë
 • Përmasat bruto (GjxLxTh): Një paketim 1167.0 x 481.0 x 277.0 mm
 • Pesha bruto (Një paketim) 12.8 kg
 • Konsumi i energjisë në gjendje gatishmërie (Kryesor) 2.0W

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.