HW-LST70T 3ch The Terrace Soundbar (2020)

HW-LST70T 3ch The Terrace Soundbar (2020)

HW-LST70T/EN

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :
 • 210 vat me vuferin e integruar
  210 vat me vuferin e integruar
 • Center speaker
  Center speaker
 • The Terrace Soundbar
  Rezistencë ndaj kushteve të motit

Përputhje e përkryer për The Terrace TV

(Kontrolloni kodin e modelit lokal dhe veçoritë me PM lokal.)

* Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustrimi. Specifikimet e ndërfaqes grafike (GUI) që nuk ndikojnë në performancën e produktit mund të ndryshojnë pa njoftim paraprak.* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i shfaqur. Ju lutemi shikoni galerinë e produkteve tona.* Televizori shitet veç.

Tingull i fuqishëm nga momenti që e lidhni në prizë

210 vat me vuferin e integruar

Dëgjojini qartë programet tuaja televizive dhe filmat në The Terrace Soundbar — edhe në ambiente të jashtme me sipërfaqe të madhe. Fuqia e 210 vatëve dhe vuferit të integruar ofron bas të fuqishëm, ndërsa teknologjia e kontrollit të altoparlantit të shumëfishtë i lëviz katër vuferët njëkohësisht për të krijuar një tingull të fortë dhe të plotë për maratonat tuaja të filmave në oborr të shtëpisë.

Tingulli del i qartë mbi zhurmat e ambientit të jashtëm

Center Speaker (3.0CH)

The Terrace Soundbar është prodhuar për tinguj që mund të dëgjohen edhe mbi zhurmat e ambientit jashtë. Një altoparlant i dedikuar qendror (3.0CH) transmeton audio që ju rrethon në një dialog të qartë si kristal.

Tingulli i pabesueshëm kudo që uleni

Alto me gamë të gjerë

Çdo vend ku uleni është vendi i përkryer. Merrni tingull vazhdimisht të mahnitshëm kudo në verandë me alton me gamë të gjerë dhe moderne të soundbar-it.

Ndieni basin e thellë

Distortion Cancelling

Teknologjia jonë Distortion Cancelling parashikon dhe anulon çdo distorsion përpara se të ndodhë, duke ju dhënë bas më të thellë dhe më të detajuar pa qenë nevoja për një nënvufer të veçantë.

Ekspertë në inovacionin e tingullit

Samsung Audio Lab

"Fokusi ynë fillon te veshët e dëgjuesit, më pas zgjerohet në mjedisin e dëgjimit – transmetuesit (nënvuferët dhe altot), amplifikatorët dhe përpunuesit e sinjalit dixhital (DSP)."

I sigurt nga uji dhe pluhuri

Rezistencë ndaj kushteve të motit (IP55)

Projektuar për t’u bërë ballë kushteve të motit, altoparlanti rezistent ndaj kushteve të motit ka vlerësimin IP55, për mbrojtje kundër ujit dhe pluhurit. Ai qëndron i fortë në mënyrë që të merrni kënaqësinë maksimale, edhe kur moti përkeqësohet.

* Ofron mbrojtje nga uji dhe pluhuri bazuar në standardin IP55 (vlerësimi i mbrojtjes International) dhe funksionon normalisht në temperatura midis -30 deri 50℃.

Transmetoni pajisjet tuaja, më lehtë se asnjëherë

Transmetimi i muzikës përmes Wi-Fi dhe Bluetooth®

The Terrace Soundbar përdor Wi-Fi dhe Bluetooth® për lidhje të lehta me valë me pajisjet e tjera. Dëgjoni muzikë nga celulari në cilësi të lartë audioje kudo, pa lidhje me tela.

*Vetëm pajisjet e përputhshme celulare.

*Vetëm pajisjet e përputhshme celulare.

Tingull i optimizuar për secilën skenë

Adaptive sound

The Terrace Soundbar analizon sinjalin e tingullit për të transmetuar automatikisht tingullin e optimizuar bazuar në secilën skenë. Adaptive Sound ju lejon të dëgjoni zërat qartë edhe në volume të ulëta në mënyrë që të dëgjohen edhe bisedat me zë të ulët.

Një botë me tinguj me një telekomandë të vetme

One Remote Control

Nuk ju nevojiten disa telekomanda. Kontrolloni funksionet kyçe të soundbar-it si fuqia, volumi, dhe madje edhe efektet e tingullit me telekomandën e televizorit Samsung — direkt nga televizori juaj.

* Funksioni dhe dizajni i telekomandës mund të variojë sipas modelit të televizorit dhe rajonit.* E përputhshme me televizorë të caktuar Samsung. Kontrolloni specifikat e televizorit Samsung.

* Funksioni dhe dizajni i telekomandës mund të variojë sipas modelit të televizorit dhe rajonit.* E përputhshme me televizorë të caktuar Samsung. Kontrolloni specifikat e televizorit Samsung.

Instalim i thjeshtë për argëtim të shpejtë

Përfshihet seti i murit dhe i montimit të televizorit

Nuk është nevoja për instalim profesionist — mund të filloni sapo të mbërrini në shtëpi. Me setin e përfshirë të montimit do të jeni në gjendje të konfiguroni altoparlantin tuaj në mur ose poshtë Samsung The Terrace TV për një përvojë tingulli pa ndërprerje.

*Hapësira mes The Terrace TV dhe Soundbar mund të ndryshojë në varësi të instalimit, llojit të murit dhe madhësisë së televizorit.*Disponohet vetëm në modelet e përputhshme.

Muzika bëhet e gjallë me zërin tuaj

Funksionon me Alexa

Nuk ju kujtohet titulli? Përdoreni soundbar-in pa duar duke përdorur kontrollin zanor të Alexa. Kërkojini Alexa-s të luajë diçka thjesht duke thënë titullin ose disa rreshta të tekstit të këngës suaj. Pavarësisht llojit të muzikës që doni të dëgjoni, Alexa do ta gjejë atë.

* Amazon, Alexa dhe të gjitha logot e lidhura janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose bashkëpunëtorëve të saj.* Nevojitet një pajisje Amazon Echo për të përdorur këtë veçori. Ky shërbim ofrohet nga Amazon dhe mund të ndërpritet në çdo moment.* Disa veçori dhe funksione që ofrohen nga pajisjet e lidhura mund të jenë të kufizuara ose mund të mos mbështeten për përdorim.* Kjo veçori mund të variojë sipas rajonit.

Thjesht shtypni Tap dhe luani

Tap sound

Për momentet kur doni të shijoni muzikë në një nivel më të lartë. Kur dëgjoni këngët e preferuara në telefon, thjesht shtypni Tap në soundbar. Soundbar-i dridhet ndërsa e njeh pajisjen, lidhet me lehtësi dhe luan këngën që po dëgjoni, por me audio të pabesueshme të soundbar-it.

A hand taps a smartphone with the Samsung music app on-screen on the soundbar and the soundbar instantly plays music, showing how easy it is to switch from smartphone to soundbar. A hand taps a smartphone with the Samsung music app on-screen on the soundbar and the soundbar instantly plays music, showing how easy it is to switch from smartphone to soundbar.

* Vetëm pajisjet e përputhshme. * Ky shërbim funksionon vetëm kur celulari është i ndezur. * Shërbimi nuk mund të hapet në të njëjtën kohë me modelin.

Një aplikacion për dëgjim smart

Aplikacioni SmartThings

Çojeni jetesën tuaj të lidhur me internetin në një nivel më lart. Aplikacioni SmartThings ju lejon të shtoni altoparlantë në rrjetin tuaj, duke ju dhënë kontroll më të lartë mbi audion nëpër shtëpinë tuaj smart.

* Çdo pajisje duhet të jetë e lidhur në Wi-Fi ose në një rrjet tjetër me valë.* Duhet të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin SmartThings.* Për ndërveprim përmes SmartThings, të gjitha pajisjet duhet të regjistrohen me një llogari të vetme Samsung.* Funksionet e disponueshme mund të variojnë sipas rajonit, ofruesit të shërbimit, ambientit të rrjetit ose pajisjes celulare, dhe janë subjekt ndryshimi pa njoftim paraprak.

* Çdo pajisje duhet të jetë e lidhur në Wi-Fi ose në një rrjet tjetër me valë.* Duhet të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin SmartThings.* Për ndërveprim përmes SmartThings, të gjitha pajisjet duhet të regjistrohen me një llogari të vetme Samsung.* Funksionet e disponueshme mund të variojnë sipas rajonit, ofruesit të shërbimit, ambientit të rrjetit ose pajisjes celulare, dhe janë subjekt ndryshimi pa njoftim paraprak.

Specifikimet

 • Fuqia totale 210W
 • Numri i kanalit 3

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.