Forte EO-MG900

Zgjidhni tuaj

Ngjyra :

Të holla dhe me luksoze

Kufjet mono Bluetooth MG900 kanë dy ngjyra, e zezë dhe e bardhë, dhe secila ngjyrë përfaqëson stilin e vetë të saj të sofistikuar dhe lluksoz. Pjesa e përparme e mbuluar me lëkurë është veçanërisht e hollë në dizajn dhe paraqet një pamje më shumë të sofistikuar.

Rehati e përmirësuar me dizajn të personalizuar

Kufjet mono Bluetooth MG900 sigurojnë një ndjenjë të plotë të rehatshme që është e personalizuar për t’iu përshtatur veshit tuaj. Varëset e buta dhe fleksibël prej silikoni të veshëve dhe mbajtëset për veshët prej silikoni hibrid (V/Me/Ma) sigurojnë përshtatje të përmirësuar të rehatshme. Tani me Kufjet mono Bluetooth, ndjeni rehatinë më të madhe për orë të gjata të përdorimit.

Kohëzgjatja e baterisë me kapacitet të lartë, të thjeshta në përdorim

Ndërsa Kufjet Bluetooth stakohen pa u fikur, Kufjet mono Bluetooth MG900 më të zgjuara do të fiken automatikisht pas një farë kohe për të ndihmuar ruajtjen e kohëzgjatjes së baterisë për 9 muaj. Përveç kësaj, koha e vazhdueshme e bisedave është 9 orë dhe koha maksimale në pritje është 330 orë. ※Kontrolli i gjendjes së baterisë: Shtypni së bashku butonin e volumit dhe butonin e telefonatës dhe mund të kontrolloni gjendjen e baterisë me treguesin e ngjyrës LED në butonin e energjisë. (Jeshil: Mbi 60%, I verdhë: 60~30%, I kuq: Nën 30%, I kuq vezullues: Nën 10%)

Cilësi më e mirë e tingullit

Kufjet mono Bluetooth MG900 adaptuan teknologjinë Pakësimi i zhurmës / Fshirja e jehonës për të dhënë një cilësi të tingullit të pastër dhe të qartë. Gjithashtu sigurojnë një përdorim të bandës më të gjërë të tingullit për të krijuar cilësinë më të mirë të tingullit.

Teknologji me shumë pika

Kufjet mono Bluetooth MG900 kanë një teknologji me shumë pika për të lidhur kufjet tuaja me smartfonë të ndryshëm.

Aktivizimi i Zërit S

Duke përdorur Kufjet mono Bluetooth MG900, mund të aktivizoni rehatisht funksionin e Zërit S të smartfonëve Samsung.

Funksioni i ziles me zë

Kufjet mono Bluetooth ju lejojnë t’i çiftoni me smartfonë, t’i ndizni/fikni dhe veçoritë të tjera, përfshirë funksionin e ziles me zë. Gjithashtu mund të kontrolloni telefonin tuaj madje pa e parë pajisjen. Zilja me zë paraqet: Çiftimin, njoftimin për përfundimin e telefonatës, Ndezjen e disa lidhjeve, Ndezjen/fikjen, Ndezjen/fikjen e ziles me zë.

Specifikimet

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

* Imazh i kufjeve Galaxy Buds Pro i simuluar për qëllime ilustrimi.