Cilësia më e mire audio dhe video

Premium Soundbar Seria-Q

Duke kombinuar mjeshtërinë inovative të Samsung në zgjidhje të argëtimit në shtëpi me ekspertizën teknike 65-vjeçare të audios të Harmon Kardon, të dy markat vazhdojnë të shtyjnë kufijtë për të sjellë tingullin më modern në përvojën e argëtimit në shtëpi.

Soundbar Samsung Seria Q

Bas i fuqishëm kur ju nevojitet

Soundbar me subwoofer

Mos lejoni që telat të pengojnë basin tuaj. Vendoseni altoparlantin me lidhjen me valë kudo në mjedisin tuaj dhe rrethojeni veten me bas të fuqishëm, më të thellë.

soundbar me subwoofer

Partneri juaj për tinguj më të mirë

Soundbar All-in-one

Rrethojeni veten me basin e thellë që doni pa vufer të veçantë. Soundbar vjen i pajisur me dy vufera të integruar dhe një gyp për tingujt. Kjo do të thotë më shumë hapësirë dhe më shumë bas për ju.

Soundbar all-in-one

Sillni tingullin e studios në hapësirën tuaj

Altoparlantë me Wireless

Dëgjoni tingull me cilësi studioje në hapësirën tuaj Dëgjoni tingull të qartë në Hi-Fi, të sintonizuar dhe të certifikuar nga AKG.

Altoparlante me wireless