2 Ch Soundbar Sound+ HW-MS550

HW-MS550/EN
Ngjyra I ziI zi

The item is in the cart.

E gatshme për tingullin rrethues me Wireless

E gatshme për tingullin rrethues me Wireless

Kontroll për shumë altoparlantë

Kontroll për shumë altoparlantë

Shërbimi i transmetimit muzikor

Shërbimi i transmetimit muzikor

2.0 Ch

Numri i kanalit

E gatshme për tingullin rrethues me Wireless

Wireless Surround Kit* ju lejon ta zgjeroni sistemin tuaj me tingull rrethues me lehtësi pa rrëmujën e telave**. Së bashku me Soundbar, mund të krijoni një sistem me shumë kanale për një përvojë të vërtetë tingulli rrethues.

E gatshme për tingullin rrethues me Wireless

* Wireless Rear Speaker Kit i Samsung është i disponueshëm për blerje më vete (modeli i aksesorit: SWA-9000S). ** Moduli me valë kërkon kabllo energjie. Altoparlantët e pasmë lidhen me modulin me kabllo.

Pozicioni i përkryer, kudo që të uleni

Çdo pozicion është pozicioni i përkryer. Përfitoni tingull vazhdimisht mahnitës kudo në dhomë me altoparlantin alto modern me gamë të gjerë.

Pozicioni i përkryer, kudo që të uleni

Bëhuni realë, me HD Audio

Ndieni tingullin dhe hyni në veprim me HD Audio jashtëzakonisht reale. Ajo ruan cilësinë dhe pasurinë e tingullit origjinal përmes 96 kHz/24 bit pa reduktuar shpejtësinë e marrjes.

Bëhuni realë, me HD Audio

Kontroll për shumë altoparlantë

Përfitoni përvojën maksimale të tingullit. Fuqizuar nga teknologjia ekskluzive e Samsung, altoparlantët me shumë radhë lëvizin në mënyrë të njëtrajtshme për bas më të fuqishëm.

Kontroll për shumë altoparlantë

Muzika vjen në jetë me zërin tuaj

Nuk ju kujohet titulli? Dëgjoni Soundbar pa duar duke përdorur kontrollin zanor të Alexa. Kërkojini Alexa të luajë diçka thjesht duke thënë titullin ose disa vargje nga teksti i këngës. Pavarësisht nga lloji i muzikës që doni të dëgjoni në atë moment, Alexa do ta gjejë.

Muzika vjen në jetë me zërin tuaj

* Nevojitet një Amazon Echo Device për të përdorur këtë veçori.* Ky shërbim ofrohet nga Amazon dhe mund të ndërpritet në çdo moment.

Lidhje me Wireless me televizorin

Lidheni Soundbar me televizorin* Samsung me lehtësi dhe pa ngatërrime telash përmes Bluetooth ose Wi-Fi. Ju do të jeni në gjendje të dëgjoni të gjitha materialet tuaja në çast me tingull më të qartë dhe më të fuqishëm.

Lidhje me Wireless me televizorin

* E përputhshme me televizorë të përzgjedhur Samsung. Pyesni në dyqan për më shumë detaje.

Montim i pandërprerë

Mbajeni të thjeshtë dhe të pastër. Montojeni Soundbar direkt mbi televizor, pa qenë nevoja për vrima shtesë në mur. Përdorni vetëm një kabllo për të furnizuar me energji të dyja pajisjet. Nuk ka më tela të ngatërruar.

*Aksesori i kompletit të montimit (WMN300SB) shitet veç.

Montim i pandërprerë

*Aksesori i kompletit të montimit (WMN300SB) shitet veç.

Regjimi inteligjent i tingullit

Zgjidhni një regjim tingulli ose lëreni Soundbar ta zgjedhë për ju. Ai analizon automatikisht tingullin dhe ju jep tingujt më të mirë të optimizuar për përmbajtjen tuaj.

Regjimi inteligjent i tingullit

Shërbimi i transmetimit muzikor

Çfarëdolloj kënge që e bën zemrën tuaj të rrahë, Soundbar Sound+ mund ta transmetojë nga telefoni ose tableti juaj. Thjesht përdorni Bluetooth ose lidhuni me Wi-Fi për të luajtur muzikën.

Shërbimi i transmetimit muzikor

Aplikacioni Multiroom i Samsung

Me aplikacionin Multiroom të Samsung ju do të luani këngët tuaja të preferuara në një mënyrë të re, shpejt dhe pa ndërprerje.

Aplikacioni Multiroom i Samsung
  • 2.0 Ch Numri i kanalit
  • 5 Numri i regjimeve të tingujve (DSP)
  • 7.5 kg Pesha bruto (Një paketim)
  • 1126.0 x 148.0 x 226.0 Përmasat bruto (GjxLxTh): Një paketim

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.