3.1Ch Soundbar HW-N550

HW-N550/EN
Ngjyra E zezëE zezë

The item is in the cart.

Kanal qëndror për dialog të qartë

Kanal qëndror për dialog të qartë

Bas i fuqishëm

Bas i fuqishëm

Kontroll me një telekomandë

Kontroll me një telekomandë

E gatshme për tingullin rrethues me valë

E gatshme për tingullin rrethues me valë

Çojeni tingullin e televizorit në një nivel të ri

Përjetoni të parët se sa larg mund të shkojë tingulli. Merrni një gamë më të gjerë tingujsh dhe mbusheni dhomën me bas të fuqishëm dhe buçitës. Dhe me altoparlantin qendror të integruar, do të dëgjoni dialogë të qartë kristal. Audioja e televizorëve të zakonshëm as që mund të krahasohet.

Çojeni tingullin e televizorit në një nivel të ri

Kanal qëndror për dialog të qartë

Dëgjoni dialog të qartë kristal me një kanal qëndror të dedikuar. Ai ofron tingull të balancuar nga njëra anë në tjetrën dhe e plotëson bukur përvojën e argëtimit në shtëpinë tuaj.

Kanal qëndror për dialog të qartë

Bas i fuqishëm

Mos lejoni që telat të pengojnë basin tuaj. Vendoseni nënvuferin me valë kudo në hapësirën tuaj dhe rrethojeni veten me bas më të fuqishëm dhe më të thellë.

Bas i fuqishëm

Zgjerimi i tingullit rrethues

Zgjerimi i tingullit rrethues zgjeron zonën e dëgjimit si anash dhe lart për të nxjerrë tingull. Tani mund të shijoni tingull të shkëlqyer me efekte rrethuese vërtet mbresëlënëse.

Zgjerimi i tingullit rrethues

Lidhje me valë me televizorin

Lidheni Soundbar me televizorin* Samsung me lehtësi dhe pa ngatërrime telash përmes Bluetooth. Ju do të jeni në gjendje të dëgjoni të gjitha materialet tuaja në çast me tingull më të qartë dhe më të fuqishëm.

Lidhje me valë me televizorin

* E përputhshme me televizorë të përzgjedhur Samsung. Pyesni në dyqan për më shumë detaje.

Transmetimi muzikor përmes Bluetooth

Soundbar përdor Bluetooth për lidhje të lehta me valë me pajisjet e tjera. Shijoni muzikën nga celulari juaj me cilësi të lartë audioje kudo, pa qenë nevoja të qëndroni në një vend.

Transmetimi muzikor përmes Bluetooth

Kontroll me një telekomandë

Nuk ju nevojitet më shumë se një telekomandë. Për fuqi, volum dhe madje edhe efekte tingujsh, ju mund të kontrolloni funksionet kyçe të Soundbar me Samsung One Remote Control.

* E përputhshme me televizorë të përzgjedhur Samsung. Pyesni në dyqan për më shumë detaje.

Kontroll me një telekomandë

* E përputhshme me televizorë të përzgjedhur Samsung. Pyesni në dyqan për më shumë detaje.

E gatshme për tingullin rrethues me valë

Wireless Surround Kit* ju lejon ta zgjeroni Soundbar në një sistem me tingull rrethues me lehtësi pa rrëmujën e telave**. Së bashku me Soundbar, mund të krijoni një sistem me kanale për një përvojë të vërtetë tingulli rrethues.

E gatshme për tingullin rrethues me valë

* Wireless Rear Speaker Kit i Samsung është i disponueshëm për blerje më vete (modeli i aksesorit: SWA-8500S).** Moduli me valë kërkon kabllo energjie. Altoparlantët e pasmë lidhen me modulin me kabllo.

Aplikacioni Samsung Audio Remote

Kontrollojeni Soundbar me aplikacionin Samsung Audio Remote në smartfonin ose tabletin me Android™. Thjesht lidheni duke përdorur Bluetooth™ për të kontrolluar funksionet bazë të Soundbar dhe luani listat e këngëve të preferuara në pajisjen tuaj portative përmes një aplikacioni të vetëm.

*Android është një markë tregtare e regjistruar e Google Inc. Bluetooth është një markë tregtare e regjistruar e Bluetooth SIG Inc.

Aplikacioni Samsung Audio Remote

*Android është një markë tregtare e regjistruar e Google Inc. Bluetooth është një markë tregtare e regjistruar e Bluetooth SIG Inc.

  • 340W Fuqia totale
  • 3.1 Ch Numri i kanalit
  • Me valë Lloji i nën-vuferit (Aktiv / Pasiv / Me valë, I integruar)
  • 2 Numri i regjimeve të tingujve (DSP)
  • 1129.0 x 481.0 x 277.0 Përmasat bruto (GjxLxTh): Një paketim
  • 13.10 kg Pesha bruto (Një paketim)

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.