3CH Soundbar HW-NW700

HW-NW700/EN
Ngjyra Gri titanGri titan

The item is in the cart.

Elegant. I thjeshtë. Dhe tingull i mrekullueshëm.

Elegant. I thjeshtë. Dhe tingull i mrekullueshëm.

Vendosni Soundbar tuaj me disa hapa të shpejtë

Vendosni Soundbar tuaj me disa hapa të shpejtë

Ndjeni basin e thellë

Ndjeni basin e thellë

Vendi ideal është kudo që të uleni

Vendi ideal është kudo që të uleni

Shkenca e tingullit

Analizuar dhe akorduar nga California Audio Lab, ku inxhinierët tanë të audios zbatojnë teknologjitë akustike më të avancuara dhe modelet më të fundit të kompjuterave për t'ju dhënë një tingull të përsosur të ekuilibruar në dhomë.

Shkenca e tingullit

Mënyra se si duhet tingëllojë tingulli

Sillni në jetë hapësirën tuaj me tingull të shkëlqyeshëm të kinemasë në shtëpi që është i detajuar dhe i pasur, madje edhe pa një boks të veçantë. Soundbari me një trup rrethon hapësirën tuaj me bas të thellë dhe tingull të qartë, ashtu siç duhet të dëgjohet.

Mënyra se si duhet tingëllojë tingulli

Elegant. I thjeshtë. Dhe tingull i mrekullueshëm.

Soundbari është një përputhje e përkryer për televizorin tuaj të vendosur në mur. Me trupin e tij të hollë dhe Lidhjen e Padukshme të Soundbar, ai shkrihet mirë dhe siguron paraqitje të fuqishme. Thjesht një pamje e shkëlqyer me cilësi të jashtëzakonshme të tingullit.

Elegant. I thjeshtë. Dhe tingull i mrekullueshëm.

Vendosni Soundbar tuaj me disa hapa të shpejtë

Projektuar për komoditet, konfigurimi i Soundbar është më i lehtë se kurrë me llojin e vendosësit në mur clipping. Tani mund t’a hiqni Soundbar nga vendosja në mur për të lidhur ose shkëputur kabllot, të gjitha pa pasur nevojë të zhvidhosni çdo gjë.

Vendosni Soundbar tuaj me disa hapa të shpejtë

Kontrolloni altoparlantët e shumëfishtë me saktësi

Merrni përvojën më të fundit të tingullit. Fuqizuar nga teknologjia ekskluzive e Samsung, altoparlantët me shumë rreshtime lëvizin njëkohësisht për bas më të fuqishëm.

Kontrolloni altoparlantët e shumëfishtë me saktësi

Ndjeni basin e thellë

Teknologjia jonë e Anullimit të Shtrembërimit parashikon dhe anullon shtrembërimin para se të ndodhë, duke ju dhënë bas më të thellë dhe më të detajuar pa pasur nevojë për një boks të veçantë.

Ndjeni basin e thellë

Vendi ideal është kudo që të uleni

Çdo vend është vendi ideal. Dëgjoni tinguj të qëndrueshëm kudo në dhomë me Soundbar me tweeter të gjerë të nivelit të lartë.

Vendi ideal është kudo që të uleni

Kanali qëndror për dialog të qartë

Përjetoni dialogun kristal të qartë me një kanal qëndror të dedikuar. Ai siguron tinguj të ekuilibruar nga njëra anë në tjetrën dhe plotëson bukur përvojën tuaj të argëtimit në shtëpi.

Kanali qëndror për dialog të qartë

Muzika vjen në jetë me zërin tuaj

Nuk mund t’a kujtoni titullin? Shijoni Soundbar pa duar duke përdorur kontrollin e zërit Alexa. Kërkojini Alexa të luajë diçka thjesht duke thënë titullin ose disa rreshta të tekstit të këngës. Ska rëndësi se çfarë lloj muzike do të preferonit shpirtërisht, Alexa do t’a gjejë atë.

Muzika vjen në jetë me zërin tuaj

* Një pajisje Amazon Echo Device është e nevojshme për të përdorur këtë funksion. Ky shërbim ofrohet nga Amazon dhe mund të ndërpritet në çdo kohë.

Lidhje me valë me TV

Lidhni Soundbar me televizorin tuaj Samsung* me lehtësi dhe pa rrëmujën e telave nëpërmjet Bluetooth ose Wi-Fi. Do të jeni në gjendje të gëzoni menjëherë të gjithë përmbajtjen tuaj me një tingull më të qartë dhe më të fuqishëm.

Lidhje me valë me TV

* I përputhshëm me televizorë të zgjedhur Samsung që lejojnë përdorimin e Wi-Fi ose Bluetooth.

Transmetim i muzikës me valë

Soundbar përdor Wi-Fi & Bluetooth për lidhje të lehta me valë me pajisje të tjera. Shijoni muzikë nga celulari juaj në cilësinë më të lartë të tingullit kudo, pa tela bashkëngjitur.

Transmetim i muzikës me valë

Kontrolloni me një telekomandë

Nuk keni nevojë për disa telekomanda. Për energjinë, vëllimin, madje edhe efektet e tingullit, mund të kontrolloni funksionet kryesore të Soundbar me një telekomandë të Samsung TV nëpërmjet UI së televizorit.

*I përputhshëm me televizorë të zgjedhur Samsung. Ju lutemi shikoni në dyqan për më shumë detaje.

Kontrolloni me një telekomandë

*I përputhshëm me televizorë të zgjedhur Samsung. Ju lutemi shikoni në dyqan për më shumë detaje.

Dëgjoni në mënyrë të zgjuar me SmartThings

SmartThings ju lejon të shtoni altoparlantët tuaj në rrjetin tuaj, duke ju dhënë kontroll më të madh mbi audion tuaja në të gjithë shtëpinë tuaj smart. Çojeni jetesën e lidhur në nivelin e ardhshëm.

* Pajisjet e përputhshme me SmartThings mund të ndryshojnë sipas rajonit. Ky funksion mund të ndryshojë nga celulari dhe OS (Sistemi i Operativ). Kërkohet shkarkimi dhe instalimi i aplikacionit SmartThings.

Dëgjoni në mënyrë të zgjuar me SmartThings

* Pajisjet e përputhshme me SmartThings mund të ndryshojnë sipas rajonit. Ky funksion mund të ndryshojë nga celulari dhe OS (Sistemi i Operativ). Kërkohet shkarkimi dhe instalimi i aplikacionit SmartThings.

Tingulli përmbledhës me valë është gati

Shijoni tingullin e vërtetë kinematografik përmbledhës me zgjidhjen e plotë Samsung Sound+. Futni Wireless Rear Speaker Kit* për tingullin gjithëpërfshirës përmbledhës dhe merrni më shumë thellësi me boksin SWA-W700** me bas të ulët sa 27Hz.

Tingulli përmbledhës me valë është gati

* Pajisja Wireless Rear Speaker Kit e Samsung dhe boksi janë në dispozicion për t’u blerë veç (Modeli i pajisjes shtesë: SWA-9000S, SWA-W700).** Moduli Wireless Rear Speaker Kit kërkon një kabllo të energjisë. Altoparlantët e pasmë janë të lidhur me modulin me kabëll.

  • 3 Numri i regjimeve të tingujve (DSP)
  • 1432 x 134 x 236 Përmasat bruto (GjxLxTh): Një paketim
  • 0.35 (Modaliteti i rrjetit: 3.5W) Konsumi i energjisë në gjendje gatishmërie (Kryesor)
  • 9.7 kg Pesha bruto (Një paketim)

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.