5Ch Soundbar Sound+ HW-MS750

HW-MS750/EN
Ngjyra I ziI zi

The item is in the cart.

Zgjerojeni tingullin tuaj

Zgjerimi i fazës së zërit

Transformim i tingullit në 32 bit

Transformim i tingullit në 32 bit

Ndieni basin e thellë dhe të detajuar

Anulimi i shtrembërimit

Bëjeni basin edhe më të thellë

Bass më i thellë gati

Ashtu siç duhet të tingëllojë tingulli

Ashtu siç duhet të tingëllojë tingulli

Zgjerojeni tingullin tuaj

Përmirësoni argëtimin tuaj. Shtoni më shumë thellësi tingulli rrethues dhe dimensione në përmbajtjen e argëtimit tuaj me altoparlantët alto vertikalë që e çojnë zërin deri në tavan. Bëjeni ekranin të duket më i madh sesa është në të vërtetë.

Zgjerojeni tingullin tuaj

Transformim i tingullit në 32 bit

Kthejeni muzikën tuaj në një tingull më të detajuar dhe më dinamik. Transformoni skedarët tuaj muzikorë deri në 32 bit për tingull më të pasur.

Transformim i tingullit në 32 bit

Ndieni basin e thellë dhe të detajuar

Teknologjia Distortion Cancelling e Samsung parashikon dhe anulon çdo distorsion përpara se të ndodhë, duke ju dhënë një bas të thellë dhe të detajuar pa qenë nevoja për një nënvufer të veçantë.

Ndieni basin e thellë dhe të detajuar

Bëjeni basin edhe më të thellë

Jepini Soundbar Sound+ bas më të thellë dhe më të detajuar deri në 27 Hz. Shtoni nënvuferin SWA-W700* për thellësi shtesë dhe çojeni basin tuaj në një nivel edhe më të thellë.

Bëjeni basin edhe më të thellë

* Nënvuferi SWA-W700 është i disponueshëm si blerje e veçantë (mbështet të gjitha modelet e Soundbar Sound+).

Arrini tingullin e vërtetë rrethues

Shijoni tingull të vërtetë rrethues kinematik me zgjidhjen e plotë të Samsung Sound+. Shtoni Wireless Rear Speaker Kit* për tingull rrethues të thellë, dhe merrni më shumë thellësi me nënvuferin SWA-W700** me bas deri në 27 Hz.

Arrini tingullin e vërtetë rrethues

* Wireless Rear Speaker Kit i Samsung është i disponueshëm për blerje më vete (modeli i aksesorit: SWA-9000S).** Nënvuferi SWA-W700 është i disponueshëm si blerje e veçantë (mbështet të gjitha modelet e Soundbar Sound+).

E gatshme për tingullin rrethues me Wireless

Wireless Surround Kit* ju lejon ta zgjeroni sistemin tuaj me tingull rrethues me lehtësi pa rrëmujën e telave**. Së bashku me Soundbar, mund të krijoni një sistem me shumë kanale për një përvojë të vërtetë tingulli rrethues.

E gatshme për tingullin rrethues me Wireless

* Wireless Rear Speaker Kit i Samsung është i disponueshëm për blerje më vete (modeli i aksesorit: SWA-9000S). ** Moduli me valë kërkon kabllo energjie. Altoparlantët e pasmë lidhen me modulin me kabllo.

Pozicioni i përkryer, kudo që të uleni

Çdo pozicion është pozicioni i përkryer. Përfitoni tingull vazhdimisht mahnitës kudo në dhomë me altoparlantin alto modern me gamë të gjerë.

Pozicioni i përkryer, kudo që të uleni

Kontroll për shumë altoparlantë

Përfitoni përvojën maksimale të tingullit. Fuqizuar nga teknologjia ekskluzive e Samsung, altoparlantët me shumë radhë lëvizin në mënyrë të njëtrajtshme për bas më të fuqishëm.

Kontroll për shumë altoparlantë

Shkenca e tingullit

I testuar dhe i sintonizuar në laboratorin e njohur California Audio Lab, inxhinierët tanë të audios aplikuan metoda të reja transmetimi dhe modelim të përparuar me kompjuter për t’ju dhënë tingullin me balancë të përkryer që mbush dhomën.

Shkenca e tingullit

Muzika vjen në jetë me zërin tuaj

Nuk ju kujohet titulli? Dëgjoni Soundbar pa duar duke përdorur kontrollin zanor të Alexa. Kërkojini Alexa të luajë diçka thjesht duke thënë titullin ose disa vargje nga teksti i këngës. Pavarësisht nga lloji i muzikës që doni të dëgjoni në atë moment, Alexa do ta gjejë.

Muzika vjen në jetë me zërin tuaj

* Nevojitet një Amazon Echo Device për të përdorur këtë veçori.* Ky shërbim ofrohet nga Amazon dhe mund të ndërpritet në çdo moment.

Lidhje me valë me televizorin

Lidheni Soundbar me televizorin* Samsung me lehtësi dhe pa ngatërrime telash përmes Bluetooth ose Wi-Fi. Ju do të jeni në gjendje të dëgjoni të gjitha materialet tuaja në çast me tingull më të qartë dhe më të fuqishëm.

Lidhje me valë me televizorin

* E përputhshme me televizorë të përzgjedhur Samsung. Pyesni në dyqan për më shumë detaje.

Montim i pandërprerë

Mbajeni të thjeshtë dhe të pastër. Montojeni Soundbar direkt mbi televizor, pa qenë nevoja për vrima shtesë në mur. Përdorni vetëm një kabllo për të furnizuar me energji të dyja pajisjet. Nuk ka më tela të ngatërruar.

*Aksesori i kompletit të montimit (WMN300SB) shitet veç.

Montim i pandërprerë

*Aksesori i kompletit të montimit (WMN300SB) shitet veç.

Një përvojë e vërtetë 4K

Përmbajtja UHD, UHD Blu-ray Disk Player dhe Soundbar Sound+ do të jenë kombinimi i përkryer për argëtim të jashtëzakonshëm pa humbur aspak cilësinë e mahnitshme të përmbajtjes. Me 4K Pass-Through, përmbajtja juaj 4K do të luhet pa ndërprerje me tingullin shtesë rrethues.

Një përvojë e vërtetë 4K

Regjimi me tingull smart

Zgjidhni një regjim tingulli ose lëreni Soundbar ta zgjedhë për ju. Ai analizon automatikisht tingullin dhe ju jep tinguj të optimizuar për përmbajtjen tuaj.

Regjimi me tingull smart

Shërbimi i transmetimit muzikor

Cilado këngë që ju bën zemrën të rrahë, Soundbar Sound+ mund t’i transmetojë nga telefoni ose tableti juaj. Thjesht përdorni Bluetooth ose lidhuni me Wi-Fi për të luajtur muzikën tuaj.

Shërbimi i transmetimit muzikor

Aplikacioni Multiroom i Samsung

Me aplikacionin Multiroom të Samsung ju do të luani këngët tuaja të preferuara në një mënyrë të re, shpejt dhe pa ndërprerje.

Aplikacioni Multiroom i Samsung
  • 5 Ch Numri i kanalit
  • 5 Numri i regjimeve të tingujve (DSP)
  • 9 kg Jo
  • 1376 x 148 x 226 Përmasat bruto (GjxLxTh): Një paketim

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.