5.1.2Ch Soundbar HW-Q80R

HW-Q80R/EN
Ngjyra GriGri

The item is in the cart.

Tingull përfshirës me tingull të vërtetë me kanalin 5.1.2

Tingull i vërtetë me kanalin 5.1.2

Altoparlantë me ushtimë lart

Altoparlantë me ushtimë lart

Altoparlantë me ushtimë anash

Altoparlantë me ushtimë anash

Tingulli përshtatës ju ndihmon të dëgjoni më shumë

Tingull përshtatës

Tingull përfshirës me tingull të vërtetë me kanalin 5.1.2.

Tingull përfshirës me tingull të vërtetë me kanalin 5.1.2.

Tingull përfshirës me tingull të vërtetë me kanalin 5.1.2

Rrethohuni nga një mjedis i plotë me audio me Altoparlantin me kanalin 5.1.2, me energji nga altoparlantë që ushtojnë lart dhe anash. Me dëgjimin e tingullit të bazuar tek objekti si Dolby Atmos, DTS: X dhe mund të përjetoni argëtim mahnitës.

Tingull përfshirës me tingull të vërtetë me kanalin 5.1.2

Altoparlantë me ushtimë lart

Valë të fuqishme të tingullit që drejtohen në tavan bëjnë që audio juaj të duket sikur po vjen nga sipër. Tingull i mahnitshëm mbi kokë për një përvojë të thellë si në kinema në qendër të hapësirës tuaj.

Altoparlantë me ushtimë lart

Altoparlantë me ushtimë anash

Me altoparlantë me ushtimë anash në secilin skaj të Altoparlantit, do të jeni i përfshirë plotësisht në tingull rrethues. Nga skaji në skaj, nga përpara pas, nga të gjitha këndet.

Altoparlantë me ushtimë anash

Tingulli përshtatës ju ndihmon të dëgjoni më shumë

Altoparlanti Samsung analizon sinjalin e tingullin për të dhënë automatikisht tingull të përmirësuar bazuar në secilën skenë. Tingulli përshtatës ju lejon të dëgjoni zëra qartë edhe me volume të ulëta, kështu që edhe bisedat e qeta dëgjohen.

Tingulli përshtatës ju ndihmon të dëgjoni më shumë

Tingull, i përfunduar në mjeshtër të audios

Duke kombinuar mjeshtërinë inovative të Samsung në zgjidhje të argëtimit në shtëpi me ekspertizën teknike 65-vjeçare të audios të Harmon Kardon, të dy markat vazhdojnë të shtyjnë kufijtë për të sjellë tingullin më modern në përvojën e argëtimit në shtëpi.

Tingull, i përfunduar në mjeshtër të audios

Dëgjoni më mirë. Luani më mirë.

Përgatituni për një përvojë të fuqishme, përfshirëse me altoparlantë që përmirësojnë skenën dhe altoparlantë shtues, që sigurojnë tingull të jashtëzakonshëm përmbledhës. Altoparlanti automatikisht kalon tek Regjimi i lojërave kur lidhet me TV Samsung tuaj, në mënyrë që të përqendroheni tek loja, jo tek konfigurimi.

Dëgjoni më mirë. Luani më mirë.

* Kjo veçori është e përdorshme vetëm kur pulti i lojërave është i lidhur me disa TV Samsung 2019 përmes HDMI (të gjithë TV-të QLED, seria RU7400 dhe më të rinj). Pulte të lojërave të përdorshme përfshijnë PlayStation 4 dhe Xbox. TV dhe pulte të lojrave të përputhshme mund të ndryshojnë. ** Pulti i lojërave blihet veç.

Vendi ideal është kudo që të uleni

Çdo vend është vendi ideal. Dëgjoni tinguj të qëndrueshëm kudo në dhomë me Soundbar me altoparlant të gjerë të nivelit të lartë.

Vendi ideal është kudo që të uleni

Jepini jetë tingullit origjinal

Transformoni muzikën tuaj në një tingull më të detajuar dhe më dinamik. Përmirësoni çdo një prej skedarëve tuaj muzikorë deri në 32bit për tingull më të pasur.

Jepini jetë tingullit origjinal

Përvoja pa mundim e HDR 10+

Me kalimin përmes 4K të integruar, lidhja e burimeve të videos 4K si UBD ose pulti i lojërave tuaja është e thjeshtë. Madje punon me burimet e HDR 10+, duke ju lejuar të gëzoni audio me cilësi të pastër që i përputhet asaj të videos tuaj. Një lidhje HDMI dhe jeni gati.

Përvoja pa mundim e HDR 10+

* Prodhimi i cilësisë HDR 10+ të imazhit i disponueshëm me futjen e barasvlershme.

Muzika vjen në jetë me zërin tuaj

Nuk mund t’a kujtoni titullin? Shijoni Soundbar pa duar duke përdorur kontrollin e zërit Alexa. Kërkojini Alexa të luajë diçka thjesht duke thënë titullin ose disa rreshta të tekstit të këngës. Ska rëndësi se çfarë lloj muzike do të preferonit shpirtërisht, Alexa do t’a gjejë atë.

Muzika vjen në jetë me zërin tuaj

* Një pajisje Amazon Echo Device është e nevojshme për të përdorur këtë funksion. Ky shërbim ofrohet nga Amazon dhe mund të ndërpritet në çdo kohë.

Transmetim i muzikës me valë

Soundbar përdor Bluetooth për lidhje të lehta me valë me pajisje të tjera. Shijoni muzikë nga celulari juaj në cilësinë më të lartë të tingullit kudo, pa tela bashkëngjitur.

Transmetim i muzikës me valë

Tingulli përmbledhës me valë është gati

Paketa përmbledhëse me valë* ju lejon të zgjeroni Altoparlantin tuaj në një sistem të tingullit përmbledhës lehtësisht pa rrëmujën e telave**. Së bashku me Altoparlantin tuaj, mund të krijoni një sistem të kanalit për një përvojë me të vërtetë përmbledhëse.

Tingulli përmbledhës me valë është gati

* Pajisja Wireless Rear Speaker Kit e Samsung është në dispozicion për t’u blerë veç (Modeli i aksesorit: SWA-9000S).** Moduli me valë kërkon një kabllo të energjisë. Altoparlantët e pasmë janë të lidhur me modulin me kabëll.

Kontrolloni me një telekomandë

Nuk keni nevojë për disa telekomanda. Për korrentin, volumin dhe edhe efektet e tingullit, mund të kontrolloni funksionet kryesore të Altoparlantit me një telekomandë të TV Samsung nëpërmjet UI-së së televizorëve.

* Produkti aktual mund të ndryshojë sipas modelit të TV dhe rajonit.** I përputhshëm me disa TV Samsung. Ju lutemi shikoni në dyqan për më shumë detaje.

Kontrolloni me një telekomandë

* Produkti aktual mund të ndryshojë sipas modelit të TV dhe rajonit.** I përputhshëm me disa TV Samsung. Ju lutemi shikoni në dyqan për më shumë detaje.

Dëgjoni në mënyrë të zgjuar me SmartThings

SmartThings ju lejon të shtoni altoparlantët tuaj në rrjetin tuaj, duke ju dhënë kontroll më të madh mbi audion tuaja në të gjithë shtëpinë tuaj smart. Çojeni jetesën e lidhur në nivelin e ardhshëm.

* Pajisjet e përputhshme me SmartThings mund të ndryshojnë sipas rajonit. Ky funksion mund të ndryshojë nga celulari dhe OS (Sistemi Operativ). Kërkohet shkarkimi dhe instalimi i aplikacionit SmartThings.

Dëgjoni në mënyrë të zgjuar me SmartThings

* Pajisjet e përputhshme me SmartThings mund të ndryshojnë sipas rajonit. Ky funksion mund të ndryshojë nga celulari dhe OS (Sistemi Operativ). Kërkohet shkarkimi dhe instalimi i aplikacionit SmartThings.

  • 372W Fuqia totale
  • Kanali 5.1.2 Numri i kanalit
  • Me valë Lloji i nën-vuferit (Aktiv / Pasiv / Me valë, I integruar)
  • 1292 x 606 x 262 mm Përmasat bruto (GjxLxTh): Një paketim
  • 23.3 kg Pesha bruto (Një paketim)
  • 4.5W(WIFI/BT OFF 0.45W) Konsumi i energjisë në gjendje gatishmërie (Kryesor)

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.