200W 2.1Ch Flat Soundbar

HW-M360/EN
Ngjyra blackblack

The item is in the cart.

E gatshme për tingullin rrethues me valë

E gatshme për tingullin rrethues me valë

Lidhje me valë me televizorin

Lidhje me valë me televizorin

Shërbimi i transmetimit muzikor përmes Bluetooth

Shërbimi i transmetimit muzikor përmes Bluetooth

200W

Fuqia totale

E gatshme për tingullin rrethues me valë

Wireless Surround Kit* ju lejon ta zgjeroni Soundbar në një sistem me tingull rrethues me lehtësi pa rrëmujën e telave**. Së bashku me Soundbar, mund të krijoni një sistem me kanale për një përvojë të vërtetë tingulli rrethues.

E gatshme për tingullin rrethues me valë

* Wireless Rear Speaker Kit i Samsung është i disponueshëm për blerje më vete (modeli i aksesorit: SWA-8500S). ** Moduli me valë kërkon kabllo energjie. Altoparlantët e pasmë lidhen me modulin me kabllo.

Bas i fuqishëm

Mos lejoni që telat të pengojnë basin tuaj. Vendoseni nënvuferin me valë kudo në hapësirën tuaj dhe rrethojeni veten me bas më të pasur dhe më të thellë.

Bas i fuqishëm

Lidhje me valë me televizorin

Lidheni Soundbar me televizorin* Samsung me lehtësi dhe pa ngatërrime telash përmes Bluetooth. Ju do të jeni në gjendje të dëgjoni të gjitha materialet tuaja në çast me tingull më të qartë dhe më të fuqishëm.

Lidhje me valë me televizorin

* E përputhshme me televizorë të përzgjedhur Samsung. Pyesni në dyqan për më shumë detaje.

  • 200W Fuqia totale
  • 2.1 Ch Numri i kanalit
  • Wireless Lloji i nën-vuferit (Aktiv / Pasiv / Me valë, I integruar)
  • 5 Numri i regjimeve të tingujve (DSP)
  • 965.0 x 459.0 x 230.0 Përmasat bruto (GjxLxTh): Një paketim
  • 8.90 kg Pesha bruto (Një paketim)

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.