2.1 Ch Soundbar i Harkuar

HW-M4500/EN
Ngjyra blackblack

The item is in the cart.

Përputhja e përkryer për televizorin tuaj të harkuar

Soundbar i Harkuar

E gatshme për tingullin rrethues me Wireless

E gatshme për tingullin rrethues me Wireless

Shërbimi i transmetimit muzikor përmes Bluetooth

Shërbimi i transmetimit muzikor përmes Bluetooth

260W

Fuqia totale

Përputhja e përkryer për televizorin tuaj të harkuar

Tingull mahnitës me dizajn të bukur dhe të harkuar, Soundbar është përputhja e përkryer për televizorin tuaj të harkuar Samsung. Audio mbresëlënse, pamje tërheqëse.

Përputhja e përkryer për televizorin tuaj të harkuar

E gatshme për tingullin rrethues me Wireless

Wireless Surround Kit* ju lejon ta zgjeroni Soundbar në një sistem me tingull rrethues me lehtësi pa rrëmujën e telave**. Së bashku me Soundbar, mund të krijoni një sistem me kanale për një përvojë të vërtetë tingulli rrethues.

E gatshme për tingullin rrethues me Wireless

* Wireless Rear Speaker Kit i Samsung është i disponueshëm për blerje më vete (modeli i aksesorit: SWA-8500S). ** Moduli me valë kërkon kabllo energjie. Altoparlantët e pasmë lidhen me modulin me kabllo.

Bas i fuqishëm

Mos lejoni që telat të pengojnë basin tuaj. Vendoseni nënvuferin me valë kudo në hapësirën tuaj dhe rrethojeni veten me bas më të pasur dhe më të thellë.

Bas i fuqishëm

Zgjerimi i tingullit rrethues

Zgjerimi i tingullit rrethues zgjeron zonën e dëgjimit si anash dhe lart për të nxjerrë tingull të njëtrajtshëm dhe me cilësi të lartë. Tani mund të shijoni tingull të shkëlqyer me efekte rrethuese vërtet mbresëlënëse.

Zgjerimi i tingullit rrethues

Fitoni kontroll me një të vetme

Nuk ju nevojiten shumë telekomanda. Për fuqi, volum dhe madje edhe efekte tingulli, ju mund të kontrolloni funksionet kyçe të Soundbar me një telekomandë televizori Samsung përmes ndërfaqes së televizorit.

*E përputhshme me televizorë të përzgjedhur Samsung. Pyesni në dyqan për më shumë detaje.

Fitoni kontroll me një të vetme

*E përputhshme me televizorë të përzgjedhur Samsung. Pyesni në dyqan për më shumë detaje.

Lidhje me Wireless me televizorin

Lidheni Soundbar me televizorin* Samsung me lehtësi dhe pa ngatërrime telash përmes Bluetooth. Ju do të jeni në gjendje të dëgjoni të gjitha materialet tuaja në çast me tingull më të qartë dhe më të fuqishëm.

Lidhje me Wireless me televizorin

* E përputhshme me televizorë të përzgjedhur Samsung. Pyesni në dyqan për më shumë detaje.

Shërbimi i transmetimit muzikor përmes Bluetooth

Soundbar përdor Bluetooth për lidhje të lehta me valë me pajisjet e tjera. Shijoni muzikën nga celulari juaj me cilësi të lartë audioje kudo, pa qenë nevoja të qëndroni në një vend.

Shërbimi i transmetimit muzikor përmes Bluetooth

Aplikacioni Samsung Audio Remote

Kontrollojeni Soundbar me aplikacionin Samsung Audio Remote në smartfonë ose tabletë me sistemin operativ Android™. Thjesht lidheni duke përdorur Bluetooth™ për të kontrolluar funksionet bazë të Soundbar dhe luani listat e këngëve të preferuara në pajisjen tuaj portative përmes një aplikacioni të vetëm.

Aplikacioni Samsung Audio Remote

*Android është një markë tregtare e regjistruar e Google Inc. Bluetooth është një markë tregtare e regjistruar e Bluetooth SIG Inc.

  • 260W Fuqia totale
  • 2.1 Ch Numri i kanalit
  • Wireless Lloji i nën-vuferit (Aktiv / Pasiv / Me valë, I integruar)
  • 5 Numri i regjimeve të tingujve (DSP)
  • 1136 x 230 x 450 Përmasat bruto (GjxLxTh): Një paketim
  • 10.20 kg Pesha bruto (Një paketim)

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.