3Ch Altoparlant i hollë i harkuar HW-MS6500

HW-MS6500/EN
Ngjyra titanium graytitanium gray

The item is in the cart.

Ndieni basin e thellë

Ndieni basin e thellë

9 altoparlantë të integruar

9 altoparlantë të integruar

3

Numri i kanalit

5

Numri i regjimeve të tingujve (DSP)

Ashtu siç duhet të tingëllojë tingulli

Ashtu siç duhet të tingëllojë tingulli

Ndieni basin e thellë

Dëgjoni bas më të thellë. Teknologjia Distortion Cancelling e Samsung parashikon dhe anulon distorsionin përpara se të ndodhë, duke ju dhënë një bas më të thellë dhe më të detajuar pa qenë nevoja për nënvufer shtesë.

Ndieni basin e thellë

E gatshme për tingullin rrethues me valë

Wireless Surround Kit* ju lejon ta zgjeroni sistemin tuaj me tingull rrethues me lehtësi pa rrëmujën e telave**. Së bashku me Soundbar, mund të krijoni një sistem me shumë kanale për një përvojë të vërtetë tingulli rrethues.

E gatshme për tingullin rrethues me valë

* Wireless Rear Speaker Kit i Samsung është i disponueshëm për blerje më vete (modeli i aksesorit: SWA-9000S). ** Moduli me valë kërkon kabllo energjie. Altoparlantët e pasmë lidhen me modulin me kabllo.

Pozicioni i përkryer, kudo që të uleni

Çdo pozicion është pozicioni i përkryer. Përfitoni tingull vazhdimisht mahnitës kudo në dhomë me altoparlantin alto modern me gamë të gjerë.

Pozicioni i përkryer, kudo që të uleni

Bëhuni realë, me HD Audio

Ndieni tingullin dhe hyni në veprim me HD Audio jashtëzakonisht reale. Ajo ruan cilësinë dhe pasurinë e tingullit origjinal përmes 96 kHz/24 bit pa reduktuar shpejtësinë e marrjes.

Bëhuni realë, me HD Audio

9 altoparlantë të integruar

Soundbar është i projektuar me 9 altoparlantë shtesë, secili prej tyre me amplifikatorin e vet të dedikuar. Konfigurimi i altoparlantëve dhe bashkërenditja e tyre është projektuar dhe përshtatur nga Samsung Audio Lab në Kaliforni për të ofruar një tingull të pastër dhe të saktë.

9 altoparlantë të integruar

Kontroll për shumë altoparlantë

Përfitoni përvojën maksimale të tingullit. Fuqizuar nga teknologjia ekskluzive e Samsung, altoparlantët me shumë radhë lëvizin në mënyrë të njëtrajtshme për bas më të fuqishëm.

Kontroll për shumë altoparlantë

Shkenca e tingullit

Testuar dhe përshtatur në laboratorin e njohur Audio Lab në Kaliforni, inxhinierët tanë të audios kanë aplikuar metoda të reja transmetimi dhe modelim të avancuar për t'ju dhënë tingull me balancim të përkryer dhe që mbush dhomën.

Shkenca e tingullit

Lidhje me valë me televizorin

Lidheni Soundbar me televizorin* Samsung me lehtësi dhe pa ngatërrime telash përmes Bluetooth ose Wi-Fi. Ju do të jeni në gjendje të dëgjoni të gjitha materialet tuaja në çast me tingull më të qartë dhe më të fuqishëm.

Lidhje me valë me televizorin

* E përputhshme me televizorë të përzgjedhur Samsung. Pyesni në dyqan për më shumë detaje.

Montim i pandërprerë

Keep it simple, and clean. Mount the Soundbar directly on your TV, without needing to make additional holes in your wall. Use just one cable to power both devices. No more messy wires.

*Mount Kit (WMN300SB) accessory sold separately.

Montim i pandërprerë

*Mount Kit (WMN300SB) accessory sold separately.

Një përvojë vërtet e pandërprerë 4K

Materialet tuaja UHD, lexuesit e UHD Blu-ray Disk, dhe Soundbar Sound+ do të jenë kombinimi i përkryer për argëtim të jashtëzakonshëm pa humbur cilësinë e mahnitshme të materialit. Me 4K Pass-Through, materialet tuaja 4K do të luhen në mënyrë të pandërprerë me tingullin dinamik rrethues shtesë.

Një përvojë vërtet e pandërprerë 4K

Regjimi inteligjent i tingullit

Zgjidhni një regjim tingulli ose lëreni Soundbar ta zgjedhë për ju. Ai analizon automatikisht tingullin dhe ju jep tingujt më të mirë të optimizuar për përmbajtjen tuaj.

Regjimi inteligjent i tingullit

Shërbimi i transmetimit muzikor

Çfarëdolloj kënge që e bën zemrën tuaj të rrahë, Soundbar Sound+ mund ta transmetojë nga telefoni ose tableti juaj. Thjesht përdorni Bluetooth ose lidhuni me Wi-Fi për të luajtur muzikën.

Shërbimi i transmetimit muzikor

Aplikacioni Multiroom i Samsung

Me aplikacionin Multiroom të Samsung ju do të luani këngët tuaja të preferuara në një mënyrë të re, shpejt dhe pa ndërprerje.

Aplikacioni Multiroom i Samsung
  • 3 Numri i kanalit
  • 5 Numri i regjimeve të tingujve (DSP)
  • 1373 x 148 x 228 Përmasat bruto (GjxLxTh): Një paketim
  • 8.90 kg Pesha bruto (Një paketim)

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.