2ch Soundbar HW-N400

HW-N400/EN
Ngjyra E zezëE zezë

The item is in the cart.

Bas i pasur me vufer të integruar

Bas i pasur me vufer të integruar

Pika ideale është kudo që të uleni

Pika ideale është kudo që të uleni

Lidhje me valë me televizorin

Lidhje me valë me televizorin

Thjesht lidheni dhe dëgjoni tingull më të mirë

Thjesht lidheni dhe dëgjoni tingull më të mirë

Aksesor TV për tingull më të mirë televiziv

Ky shoqërues ideal i TV ju mundëson ta dëgjoni tingullin ndryshe. Dëgjoni tingull më të mirë dhe më të fuqishëm nga një Soundbar kompakt

Aksesor TV për tingull më të mirë televiziv

* Soundbar lidhet me valë me TV tuaj me Bluetooth.

Bas i pasur me vufer të integruar

Rrethojeni veten me basin e thellë që doni pa vufer të veçantë. Soundbar vjen i pajisur me dy vufera të integruar dhe një gyp për tingujt. Kjo do të thotë më shumë hapësirë dhe më shumë bas për ju.

Bas i pasur me vufer të integruar

Pika ideale është kudo që të uleni

Çdo pikë është pika ideale. Dëgjoni kudo në dhomë tingull vazhdimisht të mahnitshëm me mbulimin e gjerë me zë të altoparlantit alto modern me gamë të gjerë.

Pika ideale është kudo që të uleni

Zgjerimi i tingullit rrethues

Zgjerimi i tingullit rrethues zgjeron zonën e dëgjimit si anash dhe lart për të nxjerrë tingull të njëtrajtshëm dhe me cilësi të lartë. Tani mund të shijoni tingull të shkëlqyer me efekte rrethuese vërtet mbresëlënëse.

Zgjerimi i tingullit rrethues

Lidhje me valë me televizorin

Lidheni Soundbar me televizorin* Samsung me lehtësi dhe pa ngatërrime telash përmes Bluetooth. Ju do të jeni në gjendje të dëgjoni të gjitha materialet tuaja në çast me tingull më të qartë dhe më të fuqishëm.

Lidhje me valë me televizorin

* E përputhshme me televizorë të përzgjedhur Samsung. Pyesni në dyqan për më shumë detaje.

Transmetimi muzikor përmes Bluetooth

Soundbar përdor Bluetooth për lidhje të lehta me valë me pajisjet e tjera. Shijoni muzikën nga celulari juaj me cilësi të lartë audioje kudo, pa qenë nevoja të qëndroni në një vend.

Transmetimi muzikor përmes Bluetooth

Kontroll me një telekomandë

Nuk ju nevojiten shumë telekomanda. Për fuqi, volum dhe madje edhe efekte tingulli, ju mund të kontrolloni funksionet kyçe të Soundbar me një telekomandë televizori Samsung përmes ndërfaqes së televizorit.

* E përputhshme me televizorë të përzgjedhur Samsung. Pyesni në dyqan për më shumë detaje.

Kontroll me një telekomandë

* E përputhshme me televizorë të përzgjedhur Samsung. Pyesni në dyqan për më shumë detaje.

Thjesht lidheni dhe dëgjoni tingull më të mirë

Soundbar vjen me lidhjen e vet HDMI, që do të thotë që thjesht mund ta lidhni me TV. Kaq e lehtë.

Thjesht lidheni dhe dëgjoni tingull më të mirë

E gatshme për tingullin rrethues me valë

Wireless Surround Kit* ju lejon ta zgjeroni Soundbar në një sistem me tingull rrethues me lehtësi pa rrëmujën e telave**. Së bashku me Soundbar, mund të krijoni një sistem me kanale për një përvojë të vërtetë tingulli rrethues.

E gatshme për tingullin rrethues me valë

* Wireless Rear Speaker Kit i Samsung është i disponueshëm për blerje më vete (modeli i aksesorit: SWA-8500S).** Moduli me valë kërkon kabllo energjie. Altoparlantët e pasmë lidhen me modulin me kabllo.

Aplikacioni Samsung Audio Remote

Kontrollojeni Soundbar me aplikacionin Samsung Audio Remote në smartfonë ose tabletë me sistemin operativ Android™. Thjesht lidheni duke përdorur Bluetooth™ për të kontrolluar funksionet bazë të Soundbar dhe luani listat e këngëve të preferuara në pajisjen tuaj portative përmes një aplikacioni të vetëm.

*Android është një markë tregtare e regjistruar e Google Inc. Bluetooth është një markë tregtare e regjistruar e Bluetooth SIG Inc.

Aplikacioni Samsung Audio Remote

*Android është një markë tregtare e regjistruar e Google Inc. Bluetooth është një markë tregtare e regjistruar e Bluetooth SIG Inc.

  • 2 Numri i regjimeve të tingujve (DSP)
  • 920 x 129 x 176 Përmasat bruto (GjxLxTh): Një paketim
  • 4.70 kg Pesha bruto (Një paketim)
  • 2.6W Konsumi i energjisë në gjendje gatishmërie (Kryesor)

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.