Ultra HD Blu-ray Player UBD-M8500

UBD-M8500/EN
Ngjyra blackblack

The item is in the cart.

Rezolucion mahnitës 4K si në jetë reale

Leximi i vërtetë 4K

Spektri më i gjallëruar i ngjyrave

Spektër më të gjerë dhe të detajuar të ngjyrave

Ndriçim mahnitës, kontrast më i thellë

HDR

Merrni rezolucion HDR, automatikisht

Rregullimi automatik i HDR

Rezolucion mahnitës 4K si në jetë reale

Zhytuni në imazhet si në jetë reale me 4 herë më shumë rezolucion se lexuesit tradicionalë Blu-ray të Samsung. Shijoni imazhe të pabesueshme si në jetë reale me leximin 4K UHD.

Rezolucion mahnitës 4K si në jetë reale

Spektri më i gjallëruar i ngjyrave

Lexuesi Blu-ray Ultra HD ofron dyfishin e gamës së ngjyrave të lexuesve ekzistues tradicionalë Blu-ray dhe shprehje ngjyrash 64 herë më të lartë, duke tejkaluar standardin e kinemasë dixhitale. Shijoni cilësinë e një figure reale si asnjëherë më parë.

Spektri më i gjallëruar i ngjyrave

Ndriçim mahnitës, kontrast më i thellë

Me teknologjinë HDR, lexuesi Blu-ray Ultra HD sjell setin e filmave në dhomën tuaj të ndenjes, duke transmetuar përmbajtje dinamike UHD në cilësi të jashtëzakonshme. Përjetoni kontraste dhe ndriçim të mprehtë me ngjyrë të zezë më të thellë dhe ngjyrë të bardhë më të ndritshme.

Ndriçim mahnitës, kontrast më i thellë

* Cilësia HDR mund të variojë në varësi të burimit të përmbajtjes, modelit të televizorit dhe madhësisë së tij.

Merrni rezolucion HDR, automatikisht

Mos u ngatërroni nëpër cilësimet e menysë për të aktivizuar HDR. Thjesht lidhni UHD BDP me televizorin tuaj dhe merrni automatikisht rezolucion mahnitës HDR pa lëvizur gishtin.

Merrni rezolucion HDR, automatikisht

Argëtim i lehtë me ndërfaqe përdorimi të pandërprerë

I lehtë dhe i thjeshtë për t'u përdorur, lexuesi Blu-Ray UHD ju jep juve akses të shpejtë në veçoritë e menysë kryesore pa qenë nevoja të ktheheni në ekranin kryesor gjatë kohës që luani një disk. Me aplikacionet e ngarkuara paraprakisht, ju do të merrni argëtim edhe më të shpejtë.

Argëtim i lehtë me ndërfaqe përdorimi të pandërprerë

* Lexim i disponueshëm për 4K Ultra HD Blu-ray Disc/Blu-ray Disc/DVD/CD

Shijoni tingull me cilësi studioje

Përjetoni tingull profesionist me cilësi studioje në shtëpi. Cilësia dhe plotësia e tingullit origjinal ruhet përmes 192 kHz/24bit pa humbje të cilësisë.

* Mbështetje për Dolby Atmost dhe dalje Bitstream të formateve të audios DTS:X

Shijoni tingull me cilësi studioje

* Mbështetje për Dolby Atmost dhe dalje Bitstream të formateve të audios DTS:X

  • 7.1 ch Kanali i dekodimit Dolby
  • 1 Dalje HDMI
  • 406.0 x 44.7 x 230.0 mm Përmasat e produktit (GjxLxTh)
  • 1.80 kg Pesha e produktit

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.