Wireleess Audio VL350

VL350/EN
Ngjyra Gri titaniumGri titanium

The item is in the cart.

Silleni tingullin origjinal në jetë

Silleni tingullin origjinal në jetë

Moving Dial Control shkon aty ku shkoni edhe ju

Moving Dial Control shkon aty ku shkoni edhe ju

Sinkronizoni me celularin

Sinkronizoni me celularin

Përjetoni stereo të shkëlqyer me 2 kanale në pak momente

Përjetoni stereo të shkëlqyer me 2 kanale në pak momente

Sillni tingullin e studios në hapësirën tuaj

Dëgjoni tingull me cilësi studioje në hapësirën tuaj Dëgjoni tingull të qartë në Hi-Fi, të sintonizuar dhe të certifikuar nga AKG.

Sillni tingullin e studios në hapësirën tuaj

Silleni tingullin origjinal në jetë

Kthejeni muzikën tuaj në një tingull më të detajuar dhe më dinamik. Transformoni skedarët tuaj muzikorë deri në 32 bit për tingull më të pasur.

Silleni tingullin origjinal në jetë

Ndieni basin e thellë

Teknologjia jonë Distortion Cancelling parashikon dhe anulon çdo distorsion përpara se të ndodhë, duke ju dhënë një bas më të thellë dhe më të detajuar pa qenë nevoja për një nënvufer të veçantë.

Ndieni basin e thellë

Moving Dial Control shkon aty ku shkoni edhe ju

Thjesht rrotulloni dhe klikoni. Ose përdorni zërin tuaj. Me Moving Dial Control, ju mund të rregulloni volumin, të kapërceni këngët dhe të përdorni komanda zanore për të arritur atë që ju duhet—kudo në hapësirën tuaj. Është kaq e thjeshtë të dëgjoni tinguj të mrekullueshëm.

Moving Dial Control shkon aty ku shkoni edhe ju

* Lidhja me Bluetooth dhe forca e sinjalit mund të variojnë sipas sistemimit dhe dekorit të dhomave të ndryshme.

Sinkronizoni me celularin

Thjesht shtypni gjatë dhe flisni me diskun lëvizës. Duke përdorur Bluetooth, ai sinkronizohet me telefonin tuaj dhe gjen muzikën që dëshironi. Përdorimi i zërit tuaj nuk mund të ishte më i lehtë se kaq.

Sinkronizoni me celularin

* Nevojitet një lidhje Bluetooth mes pajisjes celulare të përdoruesit dhe Wireless Audio. Moving Dial Control duhet të jetë i lidhur me Wireless Audio me Bluetooth Low Energy.** Pajisja celulare dhe Wireless Audio duhet të ndodhen brenda rrezes së Bluetooth.

Shfaqja automatike. Konfigurimi përfundoi.

Lërini konfigurimet komplekse prapa jush. Thjesht lidhni altoparlantët tuaj dhe merrni mesazhe automatike në pajisjen celulare për t’u lidhur me rrjetin. Thjesht klikoni altoparlantin e lidhur që shfaqet në telefon për ta regjistruar. Konfigurimi përfundoi.

Shfaqja automatike. Konfigurimi përfundoi.

* Veçoria e shfaqjes së mesazheve aplikohet për të gjitha pajisjet me aplikacion SmartThings, që mund të shkarkohet nga Google Play ose App Store. Galaxy S7 series dhe modelet e mëvonshme vijnë me aplikacionin SmartThings të instaluar paraprakisht.

Group Play: Muzikë nga çdo kënd

Është muzika juaj, luajeni ku të dëshironi. Me Group Play dhe aplikacionin SmartThings, ju mund të dëgjoni muzikën tuaj në një pajisje audio Samsung audio* kudo në shtëpi. SmartThings madje ju jep kontroll mbi një gamë pajisjesh shtëpiake smart.

Group Play: Muzikë nga çdo kënd

* E përputhshme me modele të përzgjedhura audio me valë Samsung dhe Soundbar të prodhuar pas vitit 2018 që mbështesin Wi-Fi.

Përjetoni stereo të shkëlqyer me 2 kanale në pak momente

Përmirësojeni tingullin e përmbajtjes suaj duke lidhur VL3 me televizorin për tingull të fuqishëm stereo me 2 kanale! Madje ju mund të përmirësoni hapësirën tuaj me cilësimet tuaja për tingujt stereo—ju nevojiten vetëm dy VL3.

Përjetoni stereo të shkëlqyer me 2 kanale në pak momente
  • Po Bluetooth
  • 210.0 x 211.5 x 70.0 Përmasat e produktit (GjxLxTh)
  • 2.1 kg Pesha e produktit
  • Po Tensioni i lirë

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.