Wireless Rear Speaker kit SWA-8500S

SWA-8500S/EN
Ngjyra blackblack

The item is in the cart.

2 Ch

Numri i kanalit

50 x 201.3 x 132 mm

Përmasa neto (Moduli Wireless) (GjxLxTh)

Zgjerimi i tingullit rrethues

Me prakticitetin e Wi-Fi dhe lidhjen e shkëlqyer me modelet e ndryshme me soundbar, Wireless Rear Kit do të përmirësojë tingullin tuaj rrethues, duke e çuar atë në një nivel tjetër për më shumë argëtim dinamik.

Zgjerimi i tingullit rrethues
  • 2 Ch Numri i kanalit
  • 50 x 201.3 x 132 mm Përmasa neto (Moduli Wireless) (GjxLxTh)

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.