Ngrohje ajër-ujë, njësi e jashtme

KENI PYETJE?
KENI PYETJE?
  • none

Ngrohja ajër-ujë

Sistemi i ngrohjes ekologjike "Samsung" (EHS) përdor teknologji të lartë të pompave të ngrohjes për të siguruar ngrohje dhe ujë të nxehtë në shtëpinë tuaj, duke ofruar komoditet të lartë dhe shpenzime të ulëta operative gjatë gjithë vitit.

Kontroll ekointeligjent i temperaturës

Në prag të rritjes së emetimeve të gazit serrë dhe kostove të naftës, "Samsung" ofron ngrohje të gjithanshme me efikasitet energjik, ujë të nxehtë dhe njësi të ajrit të kondicionuar për banesat e sotme.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi EHS Për ambiente të jashtme

Atmosferë e qëndrueshme për çdo sezon

"Samsung EHS TDM Plus" gjithëpërfshirës ("Time Division Multi") mbështet ngrohjen dhe ftohjen ajër-ajër dhe ajër-ujë, duke i dhënë klimës së brendshme zgjidhjen përfundimtare përgjatë gjithë vitit.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi EHS Për ambiente të jashtme

Zbuloni gamën EHS për ambiente të jashtme

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Produkt Zbulues Zbuloni gamën e plotë të ngrohjes ajër-ujë për ambiente të jashtme

Kategoritë Tona të Produkteve

Na kontaktoni

Dëshironi të mësoni më shumë rreth sistemeve klimatike të "Samsung"? Do të na pëlqente të na kontaktonit.

Rreth zgjidhjeve klimatike të "Sams

"Samsung" po ndryshon rrënjësisht botën e kondicionimit me sistemet më të mira klimatike të njohura anembanë botës për risinë dhe efikasitetin e tyre.