55" Televizor Biznesi

LH55BETHLGUXEN

Zgjidhni Madhësi tuaj

Një televizor i ndërtuar për biznesin tuaj

Një televizor i ndërtuar për biznesin tuaj Një televizor i ndërtuar për biznesin tuaj

* Imazhet e simuluara të aplikacionit Business TV të Samsung të dhëna këtu mund të ndryshojnë nga përvoja aktuale e përdoruesit për shkak të përditësimeve të aplikacionit.

Bëni më shumë me televizorin tuaj

Komunikoni me klientët tuaj pa pasur nevojë për materiale prej letre. Aplikacioni Business TV i thjeshtë dhe i gatshëm për t'u përdorur, ju lejon të shfaqni përmbajtje reklamimi bashkë me programimin e televizorit.

Bëni më shumë me televizorin tuaj Bëni më shumë me televizorin tuaj

Përmbajtje tërheqëse për biznesin tuaj

Transmetoni një përvojë fantastike vizuale me ekranet UHD në një gamë madhësish për t'iu përshtatur çdo hapësire ose buxheti. Me një garanci mbresëlënëse, Business TV është ndërtuar për të punuar edhe me orare të zgjatura pune, 16 orë në ditë, 7 ditë në javë.

Përmbajtje tërheqëse për biznesin tuaj Përmbajtje tërheqëse për biznesin tuaj

Kontrolloni përmbajtjen me pajisjen tuaj personale

Aplikacioni Business TV i Samsung, i disponueshëm për pajisjet Android dhe iOS, ofron prakticitet shtesë duke lejuar përdoruesit të menaxhojnë dhe kontrollojnë në distancë përmbajtjen në Business TV të lidhur.

Kontrolloni përmbajtjen me pajisjen tuaj personale Kontrolloni përmbajtjen me pajisjen tuaj personale

* Imazhet e simuluara të aplikacionit Business TV të Samsung të dhëna këtu mund të ndryshojnë nga përvoja aktuale e përdoruesit për shkak të përditësimeve të aplikacionit.

Konfigurim i thjeshtë brenda pak minutash

Konfigurimi nuk mund të ishte më i lehtë. Business TV i Samsung vjen i ngarkuar paraprakisht me një tutorial hap pas hapi që fillon automatikisht kur përdoruesit në fillim ndezin televizorin. Pas shkarkimit të aplikacionit Business TV, pajisjet e përdoruesve lidhen automatikisht me televizorin dhe janë të disponueshme për përdorim të menjëhershëm.

Konfigurim i thjeshtë brenda pak minutash Konfigurim i thjeshtë brenda pak minutash

* Imazhet e simuluara të aplikacionit Business TV të Samsung të dhëna këtu mund të ndryshojnë nga përvoja aktuale e përdoruesit për shkak të përditësimeve të aplikacionit.

Përmbajtja e dizajnit me një klikim të butonit

Mbështet më shumë se 100 shabllone të ngarkuara paraprakisht, duke përfshirë strukturat e L-Bar, me lëvizje të integruar, shitjet sezonale dhe promocionet e tjera të projektuara paraprakisht për krijimin e përmbajtjeve të bëra vetë.

Përmbajtja e dizajnit me një klikim të butonit Përmbajtja e dizajnit me një klikim të butonit

Menaxhimi i lehtë i përmbajtjes

Një ndërfaqe jashtëzakonisht e thjeshtë ju lejon të modifikoni, rishikoni, finalizoni dhe shpërndani përmbajtje, edhe nëpër disa ekrane, me vetëm pak trokitje të shpejta.

Menaxhimi i lehtë i përmbajtjes Menaxhimi i lehtë i përmbajtjes

* Imazhet e simuluara të aplikacionit Business TV të Samsung të dhëna këtu mund të ndryshojnë nga përvoja aktuale e përdoruesit për shkak të përditësimeve të aplikacionit.

Fokusohuni te biznesi juaj, jo te televizori

Harxhoni më pak kohë për problemet teknike. Një kohëmatës ndezjeje/fikjeje lejon që televizori të punojë automatikisht gjatë orarit të punës dhe një kod PIN mbron cilësimet e ekranit, duke shmangur çdo ndërprerje të mundshme të përmbajtjes.

Fokusohuni te biznesi juaj, jo te televizori Fokusohuni te biznesi juaj, jo te televizori

Fokusohuni te biznesi juaj, jo te televizori

Harxhoni më pak kohë për problemet teknike. Një kohëmatës ndezjeje/fikjeje lejon që televizori të punojë automatikisht gjatë orarit të punës dhe një kod PIN mbron cilësimet e ekranit, duke shmangur çdo ndërprerje të mundshme të përmbajtjes.

Fokusohuni te biznesi juaj, jo te televizori Fokusohuni te biznesi juaj, jo te televizori

Specifikimet

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet Shih më shumë përmbajtje

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00